Mijn favoriete blogs

8 maart 2014 4 Comments

Iedere dag ben ik bezig met mijn blog, en dan niet alleen met het maken van foto’s en artikelen maar ook met het opdoen van inspiratie. Naast alle tijd die ik in mijn eigen blog steek, lees ik ook nog  eens andere blogs. Het is gewoon zo ontzettend leuk om te doen, en voor een blogger is het ook nog eens inspirerend. Zo kom je achter de leukste tags, ontdek je hoe anderen dingen aanpakken en soms staan er leuke artikelen over bloggen zelf online. Vandaag deel ik een aantal van mijn favoriete blogs met jullie!

teskuh.nl

Teskuh.nl

De blog waar het bij mij allemaal mee begon: teskuh.nl. Teske is een hele leuke spontane meid en blogt over alles wat ze leuk vind. Ze is ontzettend spontaan en ik herken veel van mezelf in haar terug. Door haar ben ik ook begonnen met bloggen, ze is echt een voorbeeld van hoe ik ook mijn blog wil maken! Wanneer ik door mijn lijst op bloglovin’ ga, en ik heb weinig tijd dan klik ik 9 van de 10 keer haar artikel aan, zo leuk om te lezen!

lifesplash.nl

Lifesplash

Lifesplash is de fashion blog van Jiami. Ik volg haar nog niet zo heel erg lang maar vanaf het eerste moment dat ik haar en haar blog tegen kwam op het internet voelde ik dat het een blog voor mij is. Jiami is een heel erg lief jong meisje dat al veel heeft meegemaakt en bereikt in haar leven. Ze spreekt op haar blog ook heel erg open over haar eetstoornis en helpt daar heel erg veel mensen mee, wat ik echt heel erg goed van haar vind! Verder heeft ze echt de meest inspirerende outfits en de meest prachtige filmpjes. Zeker een aanrader!

ik heb het lief

Ik heb het lief

Ik volgde Chantal al toen ze haar vorige blog ‘Interieur voor bij de thee’ had, en vond haar artikelen ontzettend leuk en inspirerend. Ze heeft ook precies de interieur smaak die ik ook heb, en ik vond haar blog zo ontzettend handig voor wanneer ik volgend jaar op kamers ga! Jammer genoeg is ze met die blog gestopt, maar kort daarna is ze begonnen met bloggen op ‘Ik heb het lief’ en ben ik haar daar gaan volgen. Ze schrijft niet meer altijd over interieur, maar ook veel persoonlijke artikelen. Ik vind het nog steeds heel erg leuk, want haar schrijfstijl is heerlijk!

kimjainelouise

KimJaneLouise

Deze blog is heel erg anders dan de andere, het is namelijk een blog van een heel erg creatief meisje. Kim maakt de meest prachtige tekeningen en ik vind het heerlijk om te kijken naar haar creaties. Ook heeft ze heel erg leuke DIY’s! De blog is wel het Engels.

Dit zijn toch eigenlijk wel de blogs die ik het meest leuk vond, of het interessantst om aan jullie te laten zien! Vooral de laatste twee wilde ik met jullie delen omdat deze niet zo bekend zijn maar wel echt de moeite waard! Als ik vaak onbekende blogs tegen kom die de moeite waard zijn dan zal ik daar zeker nog een keer een artikel voor jullie over schrijven!

Welke blogs kunnen jullie mij aanraden?

4 Comments

 • Astrid 9 maart 2014 at 19:49

  Teske volg ik zelf ook op de voet, de andere kende ik nog niet..

 • Chantal Goenee 8 maart 2014 at 08:45

  Ahw dit is lief! Ik smelt gelijk helemaal en heb meteen het gevoel dat ik je helemaal verwaarloosd heb door Interieur voor bij de thee even te laten voor wat het is! Ik ga er wat aan doen, promise! En wat ontzettend leuk dat ik bij je favoriete blogs sta! Dat was echt unexpected! Ik volg je blog echt trouw trouwens, sorry dat ik niet zoveel van me laat horen!

  • Irina 8 maart 2014 at 08:46

   Ahw maakt niet uit! Ik ben allang blij dat je weer bent begonnen met bloggen (:

 • Eline 8 maart 2014 at 07:33

  Leuk dat je jou favoriete blogs laat zien! Lifesplash en teskuh.nl kende ik al maar de andere nog niet…
  Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×