Mijn favoriete badkleding van 2023 // 2 badpakken en 5 bikini’s

20 juli 2023 No Comments

Na een heleboel bikini & badpak shoplog video’s te hebben gemaakt de afgelopen maanden, kreeg ik regelmatig de vraag wat nu mijn eigen favoriete badkleding van dit jaar is. Op vakantie heb ik alles lekker kunnen dragen en kan ik dus ook echt zeggen wat comfortabel zit, en daaruit komt deze selectie met mijn favorieten: 2 badpakken en 5 bikini’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×