Persoonlijk, Video

Mijn eerste keer…!?

Vandaag een heel ander soort video dan normaal: ik ga het namelijk hebben over een aantal van mijn eerste keren! Tien eerste keren om precies te zijn. Van mijn eerste vliegreis, eerste huisdier en eerste baantje tot aan mijn eerste keer ongesteld zijn en de eerste keer seks. Vandaag dus een hele persoonlijke video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Mijn eerste video – hier
Mijn eerste artikel – hier

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    ria
    28 april 2017 at 19:00

    Leuke video! O ja mijn. Eerste keer…. ik leerde fietsen tijdens een verlof in Nederland. Toen ik onge eer 11 was. Wat was ik bang! Als er in de verte iets aankwam stond ik alweer naast mijn fiets aan de kant Vd weg. Schoot niet erg op. Gaat nu gelukkig veel beter ?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.