Mijn eerste keer…!?

28 april 2017 1 Comment

Vandaag een heel ander soort video dan normaal: ik ga het namelijk hebben over een aantal van mijn eerste keren! Tien eerste keren om precies te zijn. Van mijn eerste vliegreis, eerste huisdier en eerste baantje tot aan mijn eerste keer ongesteld zijn en de eerste keer seks. Vandaag dus een hele persoonlijke video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Mijn eerste video – hier
Mijn eerste artikel – hier

1 Comment

 • ria 28 april 2017 at 19:00

  Leuke video! O ja mijn. Eerste keer…. ik leerde fietsen tijdens een verlof in Nederland. Toen ik onge eer 11 was. Wat was ik bang! Als er in de verte iets aankwam stond ik alweer naast mijn fiets aan de kant Vd weg. Schoot niet erg op. Gaat nu gelukkig veel beter ?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×