MIJN EBOOK OVER BODY POSITIVITY IS HIER

Mijn E-book over Body Positivity is hier

30 juni 2021 No Comments

Het is tijd voor een feestje want mijn eigen E-book over Body Positivity is hier! Na maanden aan hard werk is hij helemaal af en klaar voor jou om te kopen en direct mee aan de slag te gaan. In deze video vertel ik je alles over de inhoud van het E-book en wat je kunt verwachten, inclusief de prijs en waar je hem kunt kopen. Veel kijk- en koopplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Koop het E-book direct!

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×