Creatief, Day Zero Project

MIjn Day Zero Project spaarpot

Day Zero Project Spaarpot

Een van de dingen die ik voor mijn Day Zero Project wilde doen, was het kopen van een spaarpot en deze vervolgens mijn eigen twist geven. Zo gezegd zo gedaan: ik kocht een spaarpot bij de Action en ging aan de slag met washi-tape om hem net een klein beetje extra leuk te maken.

Day Zero Project spaarpot

Zo zag de spaarpot eruit toen ik hem kocht bij de Action. In principe niks mis mee natuurlijk; maar toch niet helemaal wat ik wilde. Daarom besloot ik bij de Action om ook meteen een brede rol washi-tape mee te nemen en hem hiermee te versieren.

Day Zero Project spaarpot

Het was even gepriegel om de washitape op de goede formaten te krijgen; en echt heel erg netjes afgewerkt heb ik hem niet. Toch vind ik het effect onwijs schattig en ik ben er heel erg blij mee!

Later heb ik op de achterkant van de spaarpot over de washi-tape heen nog ‘Day Zero Project’ geschreven; gewoon omdat ik dat leuk vond staan. Al met al ben ik dus heel erg blij met het feit dat ik eindelijk een spaarpot heb voor mijn Day Zero Project, en dat ik hem zo leuk heb weten te versieren!

Willen jullie overigens af en toe een update lezen over hoe het ervoor staat met mijn Day Zero Project? Laat dat dan even weten, dan maak ik die voor jullie!

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  Cindeline
  12 februari 2016 at 10:47

  Leuk idee, heb ik ook altijd al willen maken, die van jou ziet er echt vrolijk uit!

 2. Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  12 februari 2016 at 09:39

  Super leuk hoe je een “saaie” spaarpot zo gepimpt hebt 😀 Ik vind het zeker geslaagd 🙂
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Make-up challenge | Finish 5 by Spring (Update #1)My Profile

 3. Reply
  Mariska
  12 februari 2016 at 08:37

  Oeh wat leuk! Hij is echt schattig geworden 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Q&AMy Profile

 4. Reply
  Bianca Schrijft
  12 februari 2016 at 06:39

  Het zou heel leuk zijn als je meer schrijft over je day zero project. Leuk op gevrolijkt zo, je spaarpot.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Een boek voor bij de koffie of thee #12. KleermakerszitMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.