Mijn doelen voor oktober 2017

3 oktober 2017 6 Comments

Oktober is afgelopen zondag officieel ingegaan en ook het herfstige weer is al een tijd aanwezig. Ik liet jullie dit weekeind al zien hoe ik mijn bullet journal voor deze maand heb ingepland, maar natuurlijk is het ook weer hoog tijd om mijn doelen te bespreken. Ik kijk met jullie terug naar mijn doelen voor september en natuurlijk deel ik mijn doelen voor oktober met jullie.

Mijn doelen van vorige maand: september

Op zoek naar een stageplek
De zoektocht naar een stageplek is afgelopen maand van start gegaan. Ik heb een cv in elkaar gezet in Adobe InDesign en ben er echt heel erg trots op. Hierna heb ik meteen een aantal bedrijven aangeschreven en helaas kreeg ik maar van weinigen reacties terug. Een stageplek heb ik op het moment dan ook nog niet, dus ik ga aankomende maand hard knokken om deze alsnog voor elkaar te krijgen!

Mijn draai weer vinden in het schoolritme
Het begin van het schooljaar is om eerlijk te zijn toch moeilijker geweest dan dat ik dit had verwacht. Ik had zo’n 2 volle maanden zomervakantie achter de rug waarin ik eigenlijk gewoon fulltime bezig kon zijn met dingen die ik leuk vond. De eerste weken bestonden dan ook voornamelijk uit colleges volgen maar verder nog niet veel aan school werken. Vervolgens werd ik afgelopen week ziek waardoor ik nog meer achterstand heb weten op te lopen: komende weken dus flink aan de slag om straks mijn tentamens en deadlines gewoon te halen.

Uitzoeken hoe het zit met inschrijvingen bij de KvK met mijn blog
Gezien ik steeds vaker samenwerkingen aan ga met bedrijven leek het me verstandig om me te gaan verdiepen in het inschrijven van mijn blog bij de KvK. Het grappige is dat ik uiteindelijk tijdens mijn introductie gesprekje met mijn nieuwe SLB’er (studieloopbaanbegeleider) op dit onderwerp kwam. Hij heeft zelf veel ervaring met ondernemen en doet ook veel binnen de specialisatie Mediaondernemerschap in het derde jaar, waardoor hij me goed kon adviseren. Wat hem betreft is het voorlopig echt nog niet nodig om me in te schrijven dus dat ga ik ook nog niet doen!

Mijn doelen voor oktober

Mijn doelen voor deze maand: oktober

Naar de Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen en aan de slag met de tips
Afgelopen zondag (1 oktober) was de Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen. Ik twijfelde al maanden of ik hier wel of niet naartoe moest gaan maar afgelopen vrijdag kocht ik dan toch last minute mijn ticket. Het was een ontzettend leerzame, inspirerende en motiverende dag en ik ben heel erg blij dat ik de knoop heb doorgehakt en gewoon ben gegaan. Deze maand wil ik dan ook aan de slag gaan met alle tips en tricks die ik tijdens deze masterclass heb geleerd. Eens zien wat het gaat doen met mijn blog, YouTube kanaal en social media!

Een stageplek vinden
Deze maand moet ik toch echt een stageplek vinden, aangezien de deadline voor het inschrijven op 31 oktober ligt. Daarnaast begint mijn stageperiode alweer halverwege november dus het moment is daar. Deze maand dan ook nog flink wat bedrijven benaderen, op gesprekken gaan en dan bij een leuk bedrijf stage gaan lopen in november! Ik ben benieuwd waar ik terecht ga komen.

Mijn achterstand qua schoolwerk inhalen
Doordat ik de eerste weken van het schooljaar lekker achterover heb zitten leunen qua schoolwerk heb ik toch wel een aardige achterstand opgelopen. Dat ik vorige week ziek werd hielp ook niet erg mee dus het is tijd om flink aan de slag te gaan. Eind oktober/begin november heb ik tentamenweken en deadlines dus die wil ik gewoon gaan halen. Ik zit er echt niet op te wachten om straks tijdens mijn stage nog allemaal herkansingen te moeten maken. Benieuwd welke vakken ik op dit moment volg? Daar schreef ik een los artikel over dat je hier kunt vinden.

Oktober wordt voor mij dus weer een drukke maand waarin ik van plan ben hard aan de slag te gaan voor mijn blog, YouTube kanaal en studie. Daarnaast ga ik vandaag lekker Leiden in voor het Leidsch Ontzet en natuurlijk ben ik weer heel erg benieuwd naar jullie doelen en plannen voor deze maand! Laat dan ook vooral een reactie achter: vind ik heel erg leuk om te lezen.

6 Comments

 • Robin 6 oktober 2017 at 21:23

  Ik hoop dat je snel een stageplek hebt!

  • Irina 6 oktober 2017 at 23:14

   Ik heb maandag 2 sollicitaties dus ik hoop dat dat goed gaat komen! ^^

 • Britt van Ommeren 4 oktober 2017 at 19:17

  Mooie doelen, heel veel succes!

  • Irina 4 oktober 2017 at 21:07

   Dankjewel meis!

 • Joyce 3 oktober 2017 at 11:54

  Mijn doel voor deze maand: overleven. Met een scriptie, stage, bijbaan (met personeelstekort) en mijn blog wordt het extra pittig deze maand. Hopelijk weet je deze maand een stageplek te vinden!

  • Irina 3 oktober 2017 at 17:00

   Komt vast goed! Dankjewel <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×