Mijn doelen voor 2021 // Make up & kletsen

Mijn doelen voor 2021 // Make up & kletsen

25 januari 2021 No Comments

Vandaag heb ik een oude vertrouwde make up & kletsen video voor jullie! Ik heb het over mijn doelen voor 2021, waarbij ik zowel mijn privé als zakelijke doelen met jullie deel. Ik vertel je waarom ik voor deze doelen heb gekozen en doe ondertussen gezellig mijn make up. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×