Mijn datinglife, lente plannen & Brownie // MAKE UP & KLETSEN

Mijn datinglife, lente plannen & Brownie // MAKE UP & KLETSEN

1 maart 2020 1 Comment

Ik vond het hoog tijd worden voor een oude vertrouwde make up & kletsen video. Ik besloot jullie weer eens bij te praten over hoe het nu gaat met de revalidatie van Brownie, vertel over mijn datinglife en deel mijn plannen voor de komende lente en zomer. Ondertussen maak ik me op, zodat het net is alsof je samen met een vriendin je make up doet. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 2 maart 2020 at 13:31

  Heel erg leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×