Mijn dagelijkse make up routine 2020

Mijn dagelijkse make up routine 2020

23 december 2020 No Comments

In 2020 heb ik er een heleboel nieuwe volgers bij gekregen, waarvan ik regelmatig de vraag krijg of ik mijn dagelijkse make up routine eens zou willen laten zien. Nu zijn er ook een aantal producten en technieken veranderd sinds mijn laatste update, dus besloot ik hem voor jullie te filmen. Vandaag dan ook stap voor stap hoe ik mijn make up aanbreng op dagen dat ik zin heb in een full face of make up. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×