Mijn dag in foto’s | 24 juli 2015

25 juli 2015 5 Comments

IMG_0596

Gisteren werd ik wakker en had ik zin om te ‘ploggen’ (I still hate the word plog…), dus zo gezegd zo gedaan! Ik kwam er achter dat mijn laatste ‘Mijn dag in foto’s’ alweer uit april komt! Oeps… Snel verandering in brengen dus.

IMG_1056

Ik begon de dag (zoals gewoonlijk) op social media. Ik zette op Twitter dat ik ging ploggen, en had een leuke discussie met Raymond, die ik ken van #Blogpraat op de maandag avond. Ik ben sinds kort heel actief op Twitter en Instagram, en zou het heel leuk vinden als je me daar op wilt volgen! Ik vind het leuk om met jullie in contact te komen, en Social Media is toch wel het makkelijkste!

IMG_1061

Nadat ik weer bij was op mijn social media was het tijd voor ontbijt. Ik ontbijt de afgelopen tijd graag met yoghurt, en vandaag had ik deze yoghurt met stracciatella smaak van Almhof. Hij was lekker, maar niet de lekkerste yoghurt die ik ken.

Tijdens mijn ontbijt check ik of ik nog nieuwe reacties heb gekregen op mijn blog, check mijn statistieken en kijk of er mailtjes zijn binnen gekomen voor mijn blog. Daarnaast kijk ik alvast op Bloglovin’ en bekijk de artikelen waar ik echt niet mee kan wachten tot later.

IMG_1064

Toen ik uit het raam keek zag ik ineens deze mooie felgroene vogel zitten. Ik had deze eigenlijk nog helemaal niet gezien bij mij in de buurt, en vond het wel zo leuk om hem op de foto te zetten.

IMG_1066

Vervolgens was het tijd om me klaar te maken en naar de manege te gaan! Ik ga overigens altijd zonder make up naar mijn paard, tenzij ik van te voren of naderhand meteen door ga naar werk o.i.d. Ik schaam me ook helemaal niet voor mijn ‘blote billen gezicht’, en heb vaak genoeg een makeuploos dagje. Ik vind ook dat dat moet kunnen, en wil hier weer meer aandacht aan gaan schenken. Ik schreef er ooit al een artikel over: klik hier.

IMG_1071

Brownie had geen zin om te doen wat ik wilde en was weer eens lekker eigenwijs, waardoor we het allebei lekker warm kregen. Na het rijden waren we dan ook allebei moe en bezweet, maar ik heb alsnog lekker gereden. De dag hiervoor hadden we nog springles gehad, en die ging super, dus ik vond het niet erg dat het een keertje wat minder ging: die dagen zijn er nou eenmaal ook.

IMG_1099

Nadat ik naar huis was gefietst, een lekkere douche had genomen en een mueslireep naar binnen had gewerkt vond ik het tijd om aan een leuke DIY te werken. Jullie zullen in de video van morgen wel beter snappen wat het precies is, en het artikel komt binnenkort online!

IMG_1108

Ik besloot met wat lekker fruit en een pakje crackers (die ik overigens niet te eten vond) boven te gaan zitten en aan mijn blog te gaan werken.

IMG_1111

Al snel merkte ik dat ik me niet zo goed voelde. Niet lichamelijk maar vooral geestelijk. Ik heb jullie laatst uitgebreid verteld waarom ik niet zo lekker in mijn vel zat, en het gaat de afgelopen tijd gelukkig steeds beter, maar ik had even een aardige dip te pakken.

Omdat ik merkte dat het bloggen op deze manier niet ging, besloot ik met tegenzin dat ik het maar even moest laten voor wat het was. Ik vind bloggen echt heel erg leuk om te doen, en baal altijd onwijs als ik er niet mee bezig kan zijn. Zeker omdat ik nu besloten had om lekker veel te gaan bloggen en vooruit te werken, omdat ik komende week veel moet werken en volgend weekeind een festival heb waardoor ik weinig tijd zal hebben. Maar goed, zo kwam het ook niet ten goede van mijn artikelen e.d. dus ik besloot het even te laten voor wat het was en wat youtube filmpjes te kijken. Ik vind zelf de Amerikaanse youtubers zo ontzettend leuk! Zo lekker vrolijk, en hun filmpjes zijn altijd zo mooi gemonteerd.

IMG_1113

Voor ik zelf ging avondeten gaf ik de katten te eten. Kun jij ze al uit elkaar houden? Links is Roosje, en rechts is Mischa. Vinden jullie het leuk als ik een keer over hun schrijf? Misschien dat ik de Furry Friend Tag wel wil opnemen.

IMG_1114

Na het avondeten besloot ik opnieuw een poging te doen om te bloggen (ik kan het gewoon niet laten), en zette het artikel met het filmpje voor zondag klaar. Daarna zette ik de foto’s van vandaag op de computer en typte dit artikel.

IMG_1123

Mischa kwam lekker bij me liggen, en ik sloot de dag af met een beetje bloggen en Netflix. Ondanks het feit dat ik een aardige dip te pakken had heb ik gelukkig toch nog aardig wat kunnen doen, wat me weer een beetje opvrolijkte. Hopelijk is de dip snel weer over!

 

5 Comments

 • Janneke 25 juli 2015 at 21:12

  Super leuk om te lezen en te zien! Wauw, die katten zou ik echt niet uit elkaar houden haha.

 • Joanne 25 juli 2015 at 20:55

  Leuk! En die crackers eet ik ook altijd. Ze zijn zoooo lekker!

 • Femke 25 juli 2015 at 17:25

  Wat ontzettend leuk om zo een kijkje te krijgen in jouw leven. Je katten zijn zo lief! Enne: nee, ik kan ze niet uit elkaar houden, haha 😉

 • Laura - Dagelijkse hap 25 juli 2015 at 14:19

  Je katten zijn echt zo lief 🙂 Ze voelen altijd aan als je niet lekker in je vel zit

 • Ria 25 juli 2015 at 09:39

  De groene vogel is een halsband parkiet 🙂 Bij ons zitten er ook veel. Uitheemsze vogel die hier verwilderd is en het heel goed doet …

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×