Mijn dag in foto’s | 10 april 2015

11 april 2015 3 Comments

IMG_0596
Vandaag heb ik een extra artikel voor jullie! Ik besloot gisteren om mijn camera een dagje mee te nemen en alles wat ik deed vast te leggen. Zelf vind ik ‘plog’ een verschrikkelijk woord, en dus besloot ik het gewoon ‘Mijn dag in foto’s’ te noemen. Want zeg nou zelf: plog klinkt toch niet?

IMG_0508

Ik begon de dag heerlijk relaxed. Het was mijn enige vrije dag van werk deze week, dus ik had besloten om lekker te gaan bloggen. Ik werd rond een uur of 8 wakker en nadat ik op mijn mobiel alle social media had gecheckt (kom op, wie doet dat niet) ging ik ontbijt maken om dit lekker in bed op te eten met een serie op. Ik kijk op het moment de serieย Californication, op aanraden van een lezeres. Het is lekker luchtige serie, perfect voor relaxmomentjes dus!

IMG_0509

Vervolgens liet ik mijn filmpje voor morgen uploaden (sneak peak!) en ging in de tussentijd mijn makeup doen en me aankleden. Het was tijd om te gaan filmen en fotograferen!

IMG_0562

Ik maakte een paar foto’s voor een artikel over lipstick dragen, met dit mooie doekje als resultaat. Agh, je moet er iets voor over hebben als blogger zijnde!

IMG_0575

Midden in het opnemen van een van de twee filmpjes kwam Mischa om aandacht vragen. Na een aai besloot ze dat ze dan maar in het raam ging zitten. Stiekem is ze af en toe best beledigd dat ik zo veel aandacht heb voor mijn camera in plaats van voor haar.

IMG_0599

Na het fotograferen en filmen is mijn kamer altijd een nog grotere troep dan dat het al was. Zelf vind ik het niet erg, maar mijn ouders vinden het wat minder. Oeps!

IMG_0580

Toen ik naar beneden ging om te gaan lunchen lag Roosje daar heerlijk uitgestrekt op de stoel. Nadat ik haar een knuffel had gegeven heb ik de deur naar buiten open gezet, en kon ze heerlijk heen en weer wandelen.

IMG_0577

Buiten was het heerlijk weer en aangezien ik mijn camera nog in mijn handen had besloot ik om een foto te maken. Stiekem vind ik hem erg goed gelukt!

IMG_0598

Ik besloot om lekker simpel te lunchen en pakte dit pakje met tomaten tapenade en focaccines (kleine crackertjes) uit de koelkast. Samen met een glas sap en een kat die gezellig bij me kwam zitten heb ik die lekker op zitten eten.

IMG_0603

Na de lunch besloot ik beneden te blijven zitten zodat de katten eruit konden wanneer ze dit wilden. Zoals je ziet op de foto bedacht Mischa dat ze gezellig naast me op de stoel kwam liggen slapen. Ik heb de video die ik had opgenomen zitten editen en daarna heb ik alvast een deel van deze plog in elkaar gezet.

IMG_0611

Toen mijn moeder thuis kwam van werkย ging ik me omkleden en vervolgens gingen we samen naar de manege. Omdat het eindelijk lekker weer was hadden we besloten Brownie haar manen en staart te wassen, wat ze heerlijk leek te vinden. Daarna heb ik nog met haar gereden, wat jammer genoeg niet zo goed ging als de dag ervoor, maar het kan ook niet iedere dag feest zijn toch!

IMG_0612

Op de weg terug naar huis haalden we stokbrood, want we aten kaasfondue! Heerlijk vind ik dat.

IMG_0614

De rest van de avond heb ik aan mijn blog zitten werken: ik begon met het editen van het tweede filmpje dat ik had opgenomen en het klaarmaken van de still. Daarnaast zette ik de plog van vandaag in elkaar en bewerkte nog wat foto’s. Daarna sloot ik de dag af zoals ik hem begonnen was: lekker relaxed in bed met een serie!

Wat vinden jullie van dit soort fotodagboekjes? Ik vind het erg leuk om te doen, maar weet dat het op sommige dagen niet haalbaar is voor mij om mijn camera overal naartoe mee te nemen. Ik hoor graag of jullie dit vaker voorbijย willenย zien komen!

3 Comments

 • Ria 12 mei 2015 at 10:02

  Leuk idee. Plog vind ik inderdaad geen leuk woord ๐Ÿ™‚

 • Bettie 11 april 2015 at 07:33

  Leuk! Ik vind het altijd zo leuk om zulke artikelen te bekijken. Zeker vaker doen.

 • Floor 11 april 2015 at 06:34

  Wat leuk om te lezen ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×