Mijn budget skincare routine voor de droge huid

Mijn budget skincare routine voor de droge huid

7 juli 2018 No Comments

De laatste keer dat ik mijn skincare routine aan jullie liet zien was in 2016 en sindsdien is er heel veel veranderd in mijn routine. Ik heb inmiddels een heleboel budget producten ontdekt die heel erg fijn werken voor mijn droge huid en hoop dat jullie dan ook iets aan deze video hebben. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×