Travel, Video

Meteora van mijn bucketlist afvinken // VAKANTIEVLOG #2 2019

Meteora van mijn bucketlist afvinken // VAKANTIEVLOG #2 2019

Tijd voor alweer de tweede vakantievlog van dit jaar! Wat mij betreft was dit echt de tofste bestemming van allemaal: Meteora. Hoewel het nog helemaal niet zo bekend is stond het bij mij echt al tijden op mijn bucketlist. In deze video zul je zien waarom: mega hoge rotsen midden op een grote vlakte met daarop allemaal kloosters. Ga snel kijken zou ik zeggen! Oh, en bereid je voor op een nieuwe toevoeging aan jouw bucketlist.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Ria
    16 juli 2019 at 20:54

    Prachtige plaatjes Irina! Gek idee dat wij er 22 jaar geleden waren 😊

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.