Mental health update & Monki shoplog // VLOG #18

Mental health update & Monki shoplog // VLOG #18

23 april 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik geef je o.a. een mental health update over hoe het nu met me gaat, laat je de nieuwe raamdecoratie in de keuken zien en doe een kleine Monki shoplog. Daarnaast geef ik een update over hoe het met de katten en hun buiten avonturen gaat en klets ik je bij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×