Lifestyle, Video

Mental health tijdens quarantaine // REAL TALK #5

Mental health tijdens thuis zitten // REAL TALK #5

De laatste keer dat ik een Real Talk aflevering voor jullie had is alweer een tijd terug, waardoor ik het hoog tijd vond worden voor een nieuwe. Juist in deze periode denk ik dat veel mensen stoeien met hun mental health en wilde ik jullie vragen graag beantwoorden. Ik beantwoord dan ook wat vragen rondom de situatie waar we nu in zitten, maar ook algemenere vragen rondom self love, mental health en body positivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.