Mental health tijdens thuis zitten // REAL TALK #5

Mental health tijdens quarantaine // REAL TALK #5

8 mei 2020 No Comments

De laatste keer dat ik een Real Talk aflevering voor jullie had is alweer een tijd terug, waardoor ik het hoog tijd vond worden voor een nieuwe. Juist in deze periode denk ik dat veel mensen stoeien met hun mental health en wilde ik jullie vragen graag beantwoorden. Ik beantwoord dan ook wat vragen rondom de situatie waar we nu in zitten, maar ook algemenere vragen rondom self love, mental health en body positivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×