Mega try-on H&M shoplog - zomer 2019

Mega try-on H&M shoplog – zomer 2019

8 juli 2019 No Comments

De zomer collectie van de H&M dit jaar vond ik zo ontzettend leuk dat ik het niet kon laten om een bestelling te plaatsen. Ik plaatste dan ook niet zomaar een bestelling, maar direct eentje van zo’n €600,-. Dat ik niet alles zou gaan houden wist ik dan ook van tevoren al, dus besloot ik deze try-on shoplog te filmen waarin ik jullie meeneem in mijn keuzeproces. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×