Mega try-on H&M shoplog - winter/kerst 2019

Mega try-on H&M shoplog – winter/kerst 2019

13 december 2019 No Comments

Tijdens de Black Friday sale van H&M besloot ik mijn slag te slaan. Ik bestelde een heleboel winter en kerst items om te passen en besloot hier weer een uitgebreide try-on shoplog van te maken. Ik laat je allerlei truien zien, maar ook jurkjes, een aantal glitter items en ik zocht weer een nieuwe simpele broek. In deze video laat ik je zien wat ik houd en wat er terug gaat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×