Mega try-on Boohoo shoplog - zomer 2019

Mega try-on Boohoo shoplog – zomer 2019

26 juni 2019 No Comments

Een tijd terug liet ik jullie al een mega Boohoo shoplog zien voor de lente en zomer, maar ook voor mijn vakantie naar Griekenland mocht ik een aantal items uitzoeken. Die kans liet ik natuurlijk niet voorbij gaan, dus bestelde ik allerlei leuke jurkjes, playsuits, topjes en broekjes. In deze mega try-on Boohoo shoplog laat ik je alle items die ik ontving zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×