Mega LUSH kerst sale shoplog 2018

Mega LUSH kerst sale shoplog 2018

29 december 2018 1 Comment

Net als vorig jaar besloten mijn moeder en ik dit jaar weer naar de LUSH in Den Haag te gaan op tweede kerstdag. Ieder jaar begint op tweede kerstdag namelijk de grote LUSH sale, waarbij alle kerst en Halloween producten met 50% in de winkels liggen. Daarnaast liggen ook een aantal producten van de normale collectie in de schappen met 50% korting en daar maak ik natuurlijk graag gebruik van. In deze video laat ik je zien wat ik allemaal kocht: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Nicole 30 december 2018 at 12:55

  Wat een heerlijke haul is dit zeg! De Lush sale is ook echt legendarisch. Ik ben er afgelopen week voor het eerst geweest en ik was gewoon zo overdonderd. Ik ben met maarliefst 10 producten naar huis gegaan!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×