Beauty, Video

Mega LUSH kerst sale shoplog 2018

Mega LUSH kerst sale shoplog 2018

Net als vorig jaar besloten mijn moeder en ik dit jaar weer naar de LUSH in Den Haag te gaan op tweede kerstdag. Ieder jaar begint op tweede kerstdag namelijk de grote LUSH sale, waarbij alle kerst en Halloween producten met 50% in de winkels liggen. Daarnaast liggen ook een aantal producten van de normale collectie in de schappen met 50% korting en daar maak ik natuurlijk graag gebruik van. In deze video laat ik je zien wat ik allemaal kocht: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Nicole
    30 december 2018 at 12:55

    Wat een heerlijke haul is dit zeg! De Lush sale is ook echt legendarisch. Ik ben er afgelopen week voor het eerst geweest en ik was gewoon zo overdonderd. Ik ben met maarliefst 10 producten naar huis gegaan!
    Nicole onlangs geplaatst…Yves Saint Laurent Fusion Ink Cushion Foundation B10My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.