Mega LUSH kerst collectie review // 26 PRODUCTEN

Mega LUSH kerst collectie review // 26 PRODUCTEN

25 december 2019 No Comments

YAY! Daar is hij dan: de mega LUSH kerst collectie review video die ik jullie al de hele maand beloof! Ik testte deze maand maar liefst 26 producten uit de kerstcollectie van dit jaar en laat je in deze video zien wat ik van al deze producten vind. Als het goed is vind er vanaf morgen weer een grote sale plaats bij LUSH waarbij je deze producten met 50% korting kunt scoren: kijk dus snel de video om te zien welke producten er nog aan jouw lijstje moeten worden toegevoegd!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×