Mega H&M sale shoplog (try-on)

Mega H&M sale shoplog (try-on)

17 augustus 2019 No Comments

Ik vroeg jullie in mijn laatste sale pashokjes shoplog of jullie een losse sale shoplog van de H&M wilden zien en kreeg daar heel veel positieve reacties op. Zo gezegd is zo gedaan dus ik besloot een grote bestelling te plaatsen bij de H&M. In deze video pas ik alle items samen met jullie en kijk of ik ze wil houden of toch weer terug stuur. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×