Lifestyle, Video

Mega AliExpress shoplog

Mega AliExpress shoplog + winactie

Eind januari besloot ik weer een aantal pakketjes te bestellen op AliExpress. Vervolgens kocht ik een nieuwe telefoon en kocht in februari ook nog nieuwe hoesjes voor die telefoon. Alle pakketjes duurden ontzettend lang voor ze een keer bij mij thuis waren en zelfs nu heb ik nog niet alle pakjes binnen. Toch besloot ik dat het tijd werd om de shoplog om te gaan nemen. Ik laat je een heleboel telefoon hoesjes zien, spullen voor mijn bullet journal, een case voor mijn Macbook en een ketting. Oh en er zit zelfs een winactie in deze video verstopt: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

 1. Reply
  chucky1012
  7 mei 2019 at 19:28

  Je kapsel is prachtig 😍
  Zo een leuke shoplog met prachtige items 👌🏼
  Ik doe heel graag mee met de leuke winactie….
  Ben al geabonneerd op jou y.t.k. en heb net zoals altijd ook deze video geliked en hier en ook op YouTube mijn reactie geplaatst…..

  Een fijne avond 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.