Mega AliExpress shoplog + winactie

Mega AliExpress shoplog

7 mei 2019 1 Comment

Eind januari besloot ik weer een aantal pakketjes te bestellen op AliExpress. Vervolgens kocht ik een nieuwe telefoon en kocht in februari ook nog nieuwe hoesjes voor die telefoon. Alle pakketjes duurden ontzettend lang voor ze een keer bij mij thuis waren en zelfs nu heb ik nog niet alle pakjes binnen. Toch besloot ik dat het tijd werd om de shoplog om te gaan nemen. Ik laat je een heleboel telefoon hoesjes zien, spullen voor mijn bullet journal, een case voor mijn Macbook en een ketting. Oh en er zit zelfs een winactie in deze video verstopt: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • chucky1012 7 mei 2019 at 19:28

  Je kapsel is prachtig 😍
  Zo een leuke shoplog met prachtige items 👌🏼
  Ik doe heel graag mee met de leuke winactie….
  Ben al geabonneerd op jou y.t.k. en heb net zoals altijd ook deze video geliked en hier en ook op YouTube mijn reactie geplaatst…..

  Een fijne avond 😉

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×