Meeki Nagellak – Sun Kissed

14 november 2016 10 Comments

Meeki Nagellak - Sun Kissed

Ik liet jullie laatst het leuke rode kleurtje nagellak al zien van het merk Meeki. Vandaag is het tijd voor het andere kleurtje dat ik in mijn bezit heb! Dit leuke lichtroze kleurtje heet Sun Kissed en is een heel erg leuk nude kleurtje. Ik draag zeker in het najaar met veel liefde nude nagellak dus dit kleurtje is meer dan welkom!

Voor degene die mijn vorige review van de Meeki nagellak niet hebben gelezen: Meeki is een relatief nieuw nagellak merk dat compleet dierproefvrij is. Helemaal top dus!

Meeki Nagellak - Sun Kissed

Zo ziet de nagellak eruit op mijn vingers: wat een lief kleurtje! Wel kun je zien dat de lak niet helemaal netjes zit, dit komt doordat ik hem best wel lastig vond om aan te brengen. Het kwastje neemt heel erg veel lak op en daardoor heb je al snel een erg dikke laag om aan te brengen. Goed je kwastje afvegen is dan ook een must!

Wel dekt dit lakje met één laag, wat ik zeker voor zo’n lichtje kleur helemaal top vind. Wanneer ik wat meer gewend raak aan het kwastje denk ik dat ik dit lakje dan ook nog vaak erbij zal gaan pakken!

Het Meeki Nagellakje in Sun Kissed kost €5,00

10 Comments

 • Joyce 14 november 2016 at 22:15

  Aaah wat een mooi kleurtje! <3 Die dekking is ook echt top zeg!

  • Irina 15 november 2016 at 06:22

   Ja zeker voor zo’n licht kleurtje!

 • Anna Gerrie 14 november 2016 at 20:38

  Wat een mooie kleur! En ook top dat het dierproefvrij is.

  • Irina 15 november 2016 at 06:22

   Ja dat zijn maar weinig nagellak merken!

 • Margo 14 november 2016 at 20:20

  Ik vind het een mooi kleurtje en vind hem ook heel netjes zitten hoor! Maar ik snap je irritatie aan het kwastje.

  • Irina 14 november 2016 at 20:26

   Ja ik had hem al een beetje bijgewerkt voor de foto’s, haha. Het zag er erger uit toen ik het net had aangebracht.

 • Marushi 14 november 2016 at 13:14

  Heel mooi kleurtje!! Ik kon dit merk nog niet.

  • Irina 14 november 2016 at 13:37

   Ik kende het inderdaad ook nog niet! Maar het is heel erg leuk ^^

 • Rochella 14 november 2016 at 12:32

  Wauw hij is heel erg mooi deze kleur, en de dekking ziet er top uit!

  • Irina 14 november 2016 at 13:37

   Ja echt heel erg goed voor zo’n lichte kleur!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×