Meeki Nagellak – Red Riding Hood

5 november 2016 2 Comments

Meeki Nagellak - Red Riding Hood

In de goodiebag van de BlogTube party zat een doosje met twee wel heel erg mooi uitziende nagellakjes. De lakjes waren van het merk Meeki, waar ik zelf nog niet eerder van had gehoord. Eenmaal op de site werd ik enthousiast: een compleet dierproefvrij merk dat voor leuke prijsjes deze prachtige nagellak verkoopt! Ik ben benieuwd.

Zelf kreeg ik twee kleurtjes in een heel erg mooi doosje. Eén daarvan laat ik je vandaag zien: deze rode kleur met metallic glitters. De naam? Red Riding Hood. De naam zelf vind ik meteen al geweldig.

Meeki Nagellak - Red Riding Hood

Op deze foto draag ik maar één laagje van de nagellak en zoals je kunt zien dekt hij volledig. Wat een fijne substantie ook! Het kwastje is net iets te breed voor mijn kleine pinknagel, maar toen ik hier eenmaal aan gewend was lakte ook mijn pinknagel heel gemakkelijk.

De kleur zelf vind ik prachtig! Ik ben alleen niet helemaal weg van metallic glitters in nagellak, dus dit vind ik wel jammer. Verder heb ik echter helemaal niets op te merken: wat een prachtig lakje!

Het Meeki nagellakje in Red Riding Hood kost €10,00

2 Comments

 • Amy 5 november 2016 at 11:50

  Ik vind dit echt een leuk kleurtje, ook ideaal voor de feestdagen! Ik heb zelf nog maar 1 lakje van Meeki getest maar ik vind het wel een fijn merk.

  • Irina 5 november 2016 at 13:52

   Ja het is zeker een leuk kleurtje! Ik ben zelf alleen minder weg van de glitters erin. Maar dat is persoonlijk 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×