Me, Myself & YouTube TAG

26 juni 2016 No Comments

Me, Myself & YouTube TAG

Alweer een tijdje terug ben ik getagd door Joyce in de Me, Myself & YouTube TAG: een TAG die volledig gaat over YouTube (hoe kan het ook anders). Ik vertel je hoe ik begon met YouTube, laat je kennis maken met een aantal hele leuke kleine kanalen maar vertel je ook hoe mijn omgeving het vind dat ik YouTube video’s maak. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Artikelen waar ik het over heb

Artikel met foto van mijn haar – hier –
Artikel waarin ik mijn blog deel met mijn omgeving – hier –

YouTubers waar ik het over heb

Kanaal Joyce – hier –
Kanaal Kristina – hier –
Kanaal Daniëlle – hier –
Kanaal Ellen – hier –

De vragen

1. Wie is jouw guilty pleasure YouTuber?
2. Welke YouTuber zou je graag voor één dag willen zijn?
3. Eerste YouTuber die je volgde?
4. Grootste inspiratie of favoriete YouTubers?
5. Welk soort video’s kijk je nooit & welk thema is je onbekend?
6. Wat voor video’s maak je zelf?
7. Nooit meer YouTube kijken of nooit meer films & series kijken?
8. Wat vind je omgeving ervan dat je YouTube video’s maakt?
9. Hoe ben je begonnen met YouTube?
10. Wat was jouw eerste video?
11. Heb je tips voor beginnende YouTubers?
12. Wat is zeker not done op YouTube volgens jou?
13. Welke YouTubers TAG je?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×