McDonalds car mukbang met Samyra

McDonalds car mukbang met Samyra

14 augustus 2022 No Comments

Vandaag heb ik weer eens een oude vertrouwde car mukbang voor je, van de McDonalds! Ik reed afgelopen vrijdag samen met Samyra die kant op, om met zo’n 32 graden in de auto voor jullie te filmen. Je snapt het: het was warm. We kletsen gezellig, hebben het over van alles en nog wat en lachen wat af. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×