McDonalds car mukbang met mijn moeder

McDonalds car mukbang met mijn moeder

21 maart 2022 No Comments

Het is weer eens tijd voor een mukbang, en dan niet zomaar eentje maar gelijk een car mukbang! Ik besloot de volgende stap in het overwinnen van mijn rijangst te nemen door een kort stukje de snelweg op te gaan richting de McDonalds, waar ik direct samen met mijn moeder een car mukbang opnam. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×