Maybelline Fit Me! foundation

30 juni 2016 10 Comments

Maybelline Fit Me! foundation

Tijdens de 1+1 gratis actie bij het Kruidvat sloeg ik mijn slag en kocht 2 Maybelline Fit Me! foundations. Ik hoor een heleboel goede verhalen over deze foundation voor de droge huid, maar vond hem toch wat duur om te proberen. Nu ik twee foundations voor de prijs van één kon kopen besloot ik het te proberen: vandaag vertel ik je hoe hij me bevalt!

De verpakking van de foundation vind ik onwijs mooi. Het is een glazen flacon, met een strak zwarte dop en de tekst staat er ook mooi strak op. Erg chique vind ik! Ik kocht overigens twee verschillende kleuren: 115 en 120. Vandaag laat ik je 120 zien omdat ik nu na mijn vakantie wat bruiner ben.

De foundation heeft een simpele pomp verpakking, waarmee je goed kunt doseren. Er komt niet te veel product in één keer uit de pomp, waardoor je geen product verspilt. Zelf gebruik ik zo’n 2 pompjes voor mijn hele gezicht. Daarnaast is een pomp natuurlijk ontzettend hygiënisch!

Maybelline Fit Me! foundation

Links zie je hoe ongeveer een half pompje van de foundation eruit ziet. Zoals je kunt zien is de formule redelijk dun, waar je dus wel even rekening mee moet houden. Zoals je ook wel kunt zien op de foto rechts is het een foundation met een gele ondertoon. Hij verdeelt makkelijk en lijkt een medium dekking te hebben.

Maybelline Fit Me! foundation

Links op de foto zie je mijn gezicht zonder make-up en rechts met alleen de foundation aangebracht.

Ik heb van mezelf niet erg veel last van onzuiverheden, de enige reden dat ik foundation draag is het feit dat ik van mezelf snel rood wordt en daarmee geen highlighter, blush of bronzer kan dragen zonder foundation.

Zoals je kunt zien op de foto’s heeft de foundation een medium dekking: de plekjes op mijn kin dekt hij vrijwel volledig, maar als ik ze echt helemaal weg wil werken moet ik er toch nog een beetje concealer bij pakken. Daarnaast heeft de foundation een licht glanzende finish: erg mooi maar na een laagje poeder vrijwel verdwenen.

De foundation blijft met een primer en setting spray vrijwel de hele dag op zijn plek, al moet ik zeggen dat ik wel wat sneller ga glimmen wanneer ik deze foundation gebruik. Normaal is mijn huid veel te droog om te gaan glimmen, dus in principe zegt dit wel iets: de foundation is zeker niet uitdrogend.

Al met al ben ik onwijs blij met de foundation, en ik gebruik hem ook met veel plezier. Waarschijnlijk dat ik als hij op is toch opnieuw die 14 euro zal neerleggen: ik weet nu hoe fijn hij is!

De Maybelline Fit Me! foundation kost €14,49

10 Comments

 • Natiza 30 juni 2016 at 19:27

  Ik had hem ook gekocht.. werkte helaas niet zo goed voor me 🙁

 • leoniae 30 juni 2016 at 18:45

  Klinkt als een goede foundation, hij ziet er ook goed uit bij jou :).
  Xoxo, leoniae

  • Irina 30 juni 2016 at 18:52

   Dankjewel! Het is zeker een aanrader voor de droge huid 😉

 • Lisa 30 juni 2016 at 14:26

  Duidelijk review Ik heb een vette huid dus sla deze over! haha

  • Irina 30 juni 2016 at 14:41

   Dan zou ik hem inderdaad niet nemen, ga je nog meer glimmen!

 • Hilde 30 juni 2016 at 13:24

  Ziet er mooi uit! Foundation blijft toch altijd lastig om de juiste te vinden. Maar als je dan een goede hebt maakt mij de prijs ook niet zoveel uit. Foundation moet gewoon perfect zijn!

  • Irina 30 juni 2016 at 13:44

   Precies! Vandaar dat ik een heleboel aan het uitproberen ben voor mijn droge huid: maakt het toch nog extra lastig.

 • Mariska 30 juni 2016 at 11:08

  Ik heb hem helaas in een veel te donkere kleur gekocht … dus nooit echt goed kunnen testen. Hij klinkt wel alsof ‘ie het waard is om eens de goede tint te halen 🙂

  • Irina 30 juni 2016 at 13:07

   Ah zonde! Ik zou hem zeker een keer in de goede tint halen!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×