May Goals

2 mei 2016 3 Comments

May Goals

De maand is weer heel erg snel voorbij gegaan en gisteren liet ik jullie mijn favorieten van april al zien. Vandaag is het tijd om terug te blikken op de doelen die ik voor mezelf had gemaakt afgelopen maand, maar natuurlijk ook om te kijken naar de doelen voor komende maand. Lees je mee?

Afgelopen maand : april

Vooruit werken voor mijn blog
Aangezien ik komende maand 2 weken naar Santorini ga wilde ik deze maand gebruiken om een heleboel artikelen te typen en filmpjes te maken. Dit doel is deels gelukt en deels ook niet. Ik nam een heleboel filmpjes op en maakte veel foto’s maar veel artikelen staan er nog niet klaar om online te komen. Daar zal ik de komende tijd dus veel aan moeten doen!

Werk aan je social media cursus
In het begin van de maand was ik heel erg actief bezig met mijn social media cursus, maar door alle drukte met zowel mijn werk als het vele vooruit werken voor mijn blog heb ik het tweede helft van de maand niets meer eraan gedaan. Sterker nog: toen ik dit doel zag staan bedacht ik me pas weer dat ik bezig was met de cursus! Oeps… Na mijn vakantie weer hard mee aan de slag dus!

Vind een manier van sporten en gezond eten die voor jou werkt
Dit is niet gelukt. Ik ben zelfs grotendeels afgestapt van mijn manier van sporten en gezond eten. Ik merkte dat ik het gewoon echt niet trok om 5 à 6 dagen in de week te sporten met alle dingen die ik op het moment moet doen. Daarom heb ik besloten om te sporten wanneer ik daar zin in heb. Ik zal binnenkort in een ‘My Fit Journey’ artikel uitleggen wat ik van plan ben.

Zoals jullie zien zijn mijn doelen deze maand niet heel erg goed gegaan, maar dat soort maanden zitten er ook tussen. Komende maand lukken mijn doelen vast wel!

May Goals

Aankomende maand : mei

Zet genoeg artikelen en filmpjes klaar voor je complete vakantie
Aangezien ik mijn blog graag actief wil houden terwijl ik zelf op vakantie ben wil ik voorafgaand een heleboel artikelen en filmpjes klaarzetten. Op die manier komen er gewoon artikelen en filmpjes voor jullie online, waarbij ik zelf lekker kan ontspannen op vakantie. Hoe ik het ga doen met de Ordinary Week Recap artikelen weet ik overigens nog niet: daar vertel ik jullie later meer over!

Veel lezen
Aangezien ik op vakantie altijd heel erg veel zin heb om te lezen, wil ik dat dit keer ook gaan doen. Ik wil mezelf het doel stellen om minimaal 2 boeken te lezen, maar meer is natuurlijk alleen maar beter! Heerlijk op het strand liggen met een goed boek: ik verheug me er nu al op!

Leuke filmpjes schieten op Santorini
Ondanks dat ik niet al te veel bezig wil zijn met mijn blog en Youtube kanaal tijdens mijn vakantie wil ik er wel graag een aantal filmpjes opnemen. Ik wil sowieso een vlog/sfeervideo maken met mooie beelden en daarnaast lijkt het me heel erg tof om een lookbook te filmen met alle prachtige locaties daar! Als jullie nog aanvragen hebben voor filmpjes of artikelen dan hoor ik het natuurlijk graag!

En dan zijn dat een beetje mijn doelen voor aankomende maand! Zoals jullie wel merken staat mijn maand in het thema van mijn vakantie. Eerst flink vooruit werken en daarna lekker ontspannen op Santorini. Ik heb er zin in!

3 Comments

 • Astrid 2 mei 2016 at 22:00

  Lijstjes met doelen maken geeft een hoop rust in je hoofd he? Ik hoop dat je aankomende maand lekker vooruit kunt werken zodat je straks kunt ontspannen op vakantie.

 • Janneke | Crafty Time 2 mei 2016 at 20:06

  Wat een leuke doelen voor mei! Mijn hoofddoel deze maand is het aanschaffen van een nieuwe camera hihi. xx

 • Rilana 2 mei 2016 at 17:55

  Vooruit werken moet ik ook eens gaan doen! 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×