May Goals

2 mei 2017 25 Comments

Mei is aangebroken wat betekend dat het weer tijd is voor een artikel vol doelen. Doelen van de afgelopen maand die wel of niet zijn gelukt, maar ook doelen die ik voor de aankomende maand heb opgesteld. In dit May Goals artikel vertel ik je er alles over.

Afgelopen maand : april

Gezonder eten en meer sporten
Dit doel is me half om half gelukt. Het grootste deel van de maand heb ik vrij weinig tot niet gesnoept. Toch kwam het sporten er niet van. Ik nam mezelf alsmaar voor dat ik het te druk had met andere dingen, of ik had simpelweg geen zin. Ook had ik eind april natuurlijk mijn citytrip Parijs gepland staan, waar ik niet heb opgelet op mijn eten. Wel hebben we hier ontzettend veel gelopen (iets waar mijn enkels nog altijd van aan het bijkomen zijn), dus dat telt ook als een soort sporten toch?

Genieten van mijn vakantie
Dit doel is zeker gelukt. Helaas is de vakantie inmiddels alweer voorbij, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Het eerste weekeind heb ik niet erg veel uitgevoerd, op het filmen van een aantal video’s na. Vervolgens heb ik maandag lekker paardgereden, alle laatste dingen klaargezet voor Parijs en mijn koffer gepakt. Vervolgens heb ik drie dagen genoten in Parijs, waar we ontzettend veel gezien hebben. Eenmaal thuis heb ik vrijdag een dagje genomen om bij te komen en gingen mijn moeder en ik zaterdag naar de ELF Fantasy Fair. Zondag besteedde ik lui om me weer voor te bereiden op het schoolleven dat maandag weer zou beginnen. Genoten van mijn vakantie? Dat heb ik dus zeker.

May Goals

Aankomende maand : mei

Gezonder eten en meer sporten
Ik zet dit doel gewoonweg nog een keer voor mezelf, aangezien ik vind dat ik er simpelweg niet voldoende aan gewerkt heb. Ik wil gewoon weer wat beter in mijn vel komen te zitten, en dit heeft daar echt grotendeels invloed op. Dus hup: tijd om in beweging te komen en het snoepgoed vaker te laten staan!

Vaker reageren op andere blogs
Begin dit jaar stelde ik een aantal blogdoelen voor mezelf, als aftrap van de blogtips serie. Om één van die doelen te gaan halen vertelde ik mezelf om regelmatig te gaan reageren op de blogs van anderen. Dit heb ik een tijd lang consistent gedaan, en ik merkte veel goeds daarvoor in ruil in mijn blogstatistieken. Helaas kreeg ik het drukker met school en begon het erbij in te schieten. Nu wil ik het weer gaan oppakken, want ik merk gewoon dat het mijn blogstatistieken goed doet.

Dat waren dan alweer mijn doelen voor mei. Ik ben wel benieuwd naar jullie doelen en plannen voor deze maand, dus laat deze vooral achter in de reacties. Laten we in ieder geval hopen dat het weer wat beter gaat worden, want daar ben ik in ieder geval erg aan toe. Hoe zit het met jullie?

25 Comments

 • Beau Bewust 9 mei 2017 at 12:09

  Wat een leuke doelen! Ik ga zelf binnenkort het sporten ook maar weer oppakken..

  • Irina 9 mei 2017 at 12:11

   Haha ja het gaat nog niet erg soepel: ik heb tot nog toe wel 1x extra gesport naast het standaard paardrijden op zaterdag, haha.

 • Dhini 3 mei 2017 at 12:23

  Leuke doelen! Ik moet ook veel bewegen 😀 succes met meer sporten!

  • Irina 3 mei 2017 at 12:32

   Dankjewel! Gisteren is het me gelukt! Eens zien hoe ik het ga volhouden, haha.

 • Lotte 2 mei 2017 at 21:22

  Ik moet ook hoog nodig wat gezonder gaan eten en meer gaan sporten haha.

  • Irina 2 mei 2017 at 21:29

   Haha erg is dat he! Ik heb periodes waarin het heel goed gaat, maar het grootste gedeelte van het jaar houd ik toch te veel van snoepen en lekker lui zijn.. oeps!

 • Sandra 2 mei 2017 at 20:29

  Wat fijn dat je zo genoten hebt van je tripje naar Parijs! Ik heb net je vlog gekeken trouwens, het was wel te zien dat jullie het leuk hadden daar. Leuk om te zien! Succes met het werken aan je doelen in mei. Ik vind trouwens dat je wandelen ook prima als sporten kan rekenen hoor. 🙂
  Wat trouwens grappig is, ik herken elke keer plekken uit jouw vlogs. Ik woon in een dorpje vlakbij jou, dus vandaar haha!

  • Irina 2 mei 2017 at 20:43

   Haha wat grappig! Vind dat zelf ook altijd leuk: plekken herkennen in vlogs, hihi.

 • Daniëlle 2 mei 2017 at 20:24

  Wat een goede doelen! Ik heb ook als doel om meer te reageren op andere blogs omdat ik weet hoe leuk het kan zijn, maar vaak door tijd gebrek lees ik snel een blogpost door en klik ik direct weg. Succes in ieder geval!

  • Irina 2 mei 2017 at 20:25

   Heel herkenbaar! Of ik lees helemaal geen blogs door tijdgebrek… Zonde eigenlijk.

 • Linda 2 mei 2017 at 18:50

  Leuke doelen! Dat sporten en gezond eten blijft toch altijd lastig. Ik neem het mezelf vaak genoeg voor, maar dan lukt het toch weer niet helemaal 😉 Succes!

  • Irina 2 mei 2017 at 20:21

   Heel herkenbaar! Toch moet het er maar eens van gaan komen vind ik, haha.

 • Jana 2 mei 2017 at 18:30

  Gezonder eten en sporten is ook één van mijn doelen. Maar then again, dat is ‘ie elke maand maar er komt nooit iets van in huis haha! Hopelijk slaag jij er beter in dan ik! Veel succes alvast 🙂

  • Irina 2 mei 2017 at 20:22

   Dat hoop ik ook! Vorige maand was het dus helaas niet zo’n succes, maar we gaan het zien!

 • Natascha 2 mei 2017 at 14:15

  Veel succes met het halen van jouw doelen! Wandelen is inderdaad een prima sport op zich en gecombineerd met andere leuke activiteiten (lees shoppen, sightseeing) is dit zeker prima te doen!

  • Irina 2 mei 2017 at 14:45

   Haha precies! Al denken mijn zwakke enkels hier iets anders over: die zitten nu in enkelbanden omdat ze zo’n zeer doen…

   • Natascha 2 mei 2017 at 15:05

    Ai, hopelijk zijn ze snel genezen!

 • Rachel 2 mei 2017 at 14:06

  Gezonder eten en sporten ben ik nu ook weer mee bezig, helaas 5 dagen snot verkouden en niet lekker geweest! jij heel veel succes met alles

  • Irina 2 mei 2017 at 14:46

   Aah heel naar! Hopelijk kun je het weer gaan oppakken ^^

 • Robin 2 mei 2017 at 12:35

  Goede doelen!
  Ben benieuwd naar je vlog van Parijs!

  • Irina 2 mei 2017 at 14:46

   Die komt vanmiddag online op YouTube! Morgen hier op mijn blog te zien dus ^^

 • Malou | Blonde Blossom 2 mei 2017 at 10:10

  Wat leuk dat je zo’n fijne tijd had in Parijs zeg! Ik vind veel wandelen zeker tellen als een soort sporten. Met dat gezond eten en sporten doel ga ik meedoen deze maand! Malou x

  • Irina 2 mei 2017 at 14:46

   Haha nou dan wens ik ons samen veel succes! Hihi

 • Ria 2 mei 2017 at 09:40

  Leuk blog, succes met meer sporten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×