Max & More Highlighter – 01 Nude

16 mei 2017 14 Comments

Alweer een hele tijd geleden kocht ik deze highlighter bij de Action. De Max & More higlighter is een dupe van de shimmer bricks van Bobby Brown, dus ik wilde deze goedkope variant zeker testen. Zelf nam ik de nude variant mee, er is ook nog een roze variant. Net zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder!

Max & More Highlighter - 01 Nude

De verpakking van de highlighter is simpel, gemaakt van een plastic doosje dat aan de bovenkant doorzichtig is. De inhoud daarentegen ziet er prachtig uit. De poeder bevat vijf verschillende tinten, ieder glanzend. Ik kon dan ook niet wachten om de poeder te swatchen!

Max & More Highlighter - 01 Nude

Links zie je alle vijf de kleuren apart geswatcht en rechts is een swatch van alle poeders door elkaar heen. Zoals je kunt zien zijn de kleuren allemaal enorm goed gepigmenteerd, en ook vrijwel allemaal donker. Ik was dan ook al bang dat dit eerder een bronstint zou worden dan een highlighter, en zoals je kunt zien aan de rechter swatch had ik hier gelijk in.

Max & More Highlighter - 01 Nude

Aangezien ik zelf niet zo houd van glanzende bronzers, besloot ik om alleen de bovenste witte kleur uit de poeder aan te brengen. Dit was nog best lastig, aangezien dit maar een klein stukje van de volledige poeder is. Toch vind ik het effect op mijn huid erg mooi en zou ik deze highlighter er zeker vaker bij pakken.

Ook zijn alle kleuren zo ontzettend goed gepigmenteerd dat je ze met gemak kunt aanbrengen als oogschaduws, of de roze tint als blush. Een multifunctioneel product dus!

De Max & More highlighter in 01 Nude kost €1,89

14 Comments

 • Eva 19 mei 2017 at 17:13

  Hele mooie prijs, voor zo’n highlighter!!

 • Madelon 17 mei 2017 at 19:20

  ik ken het inderdaad. Erg mooi en verrassend leuk prijsje

 • Soraya 16 mei 2017 at 20:21

  Ookal heb ik het product zelf, toch vind ik het leuk om reviews te lezen over producten die ik al heb. Leuk om te zien wat anderen ervan vinden. Ik vind het product ook niet zo fijn voor highlighter. Ik gebruik het HEEL subtiel als bronzer maar vind het ook wat te glimmend. Ik ga het zeker proberen als oogschaduw. Goed idee.

 • Annika - Mrs. Marvelous 16 mei 2017 at 15:35

  Mijn Action, de grootste van Nederland, heeft een baggerselectie qua make-up. Ik heb hem hier helaas nog niet gezien. Ik zou hem ook gebruiken als oogschaduw, denk ik.

 • Margon 16 mei 2017 at 14:57

  Wat een prettig geschreven review! Fijn dat je eerlijk bent over je verwachtingen en hoe het uiteindelijk uitpakt. Je foto’s verduidelijken de kleuren, dat vind ik prettig.

 • Astrid 16 mei 2017 at 13:25

  Ik heb hier al veel positieve reviews over gelezen. Echt een mooi product, zeker voor zo’n prijs!

 • Britt 16 mei 2017 at 13:14

  Inderdaad iets meer een bronzer, maar hij staat je heel mooi!

 • Rieneke 16 mei 2017 at 12:30

  Toch fijn dat er alternatieven zijn voor dure merk-producten. Zeker als je het nog niet kent is het direct zo’n investering. Deze zou ik zeker een keertje kunnen kopen als we straks weer terug zijn in Nederland!

 • mieke | mieksmind 16 mei 2017 at 12:15

  Deze heb ik al eens voorbij zien komen en ik vind hem erg mooi! ik zou wel alle kleuren gebruiken, en dan lichtjes aanbrengen

 • Tessa | Daily Inception 16 mei 2017 at 11:51

  Oh! Dat had ik niet verwacht van een Action product. Mooi

 • Marloes 16 mei 2017 at 11:51

  Ik heb deze ook! Ik gebruik inderdaad ook alleen de witte als highlighter, omdat de rest te donker is. Ik had alleen nog niet bedacht dat ik de rest als oogschaduw zou kunnen gebruiken, thanks!

 • Brittany 16 mei 2017 at 11:49

  Hallo pigmentatie! Dit had ik niet verwacht. Wel lastig inderdaad om alleen de witte aan te brengen maar het ziet er goed uit.

 • Lonneke 16 mei 2017 at 10:32

  Wauw ik ben hiervan wel onder de indruk zeg, heel erg mooi. Toch moet ik ook maar gauw eens kijken bij de Action.

 • Lieke 16 mei 2017 at 08:42

  Ik zie hier veel reviews van voorbij komen maar ik heb hem in mijn Action nog niet zien liggen helaas..

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×