Beauty

Max & More Highlighter – 01 Nude

Alweer een hele tijd geleden kocht ik deze highlighter bij de Action. De Max & More higlighter is een dupe van de shimmer bricks van Bobby Brown, dus ik wilde deze goedkope variant zeker testen. Zelf nam ik de nude variant mee, er is ook nog een roze variant. Net zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder!

Max & More Highlighter - 01 Nude

De verpakking van de highlighter is simpel, gemaakt van een plastic doosje dat aan de bovenkant doorzichtig is. De inhoud daarentegen ziet er prachtig uit. De poeder bevat vijf verschillende tinten, ieder glanzend. Ik kon dan ook niet wachten om de poeder te swatchen!

Max & More Highlighter - 01 Nude

Links zie je alle vijf de kleuren apart geswatcht en rechts is een swatch van alle poeders door elkaar heen. Zoals je kunt zien zijn de kleuren allemaal enorm goed gepigmenteerd, en ook vrijwel allemaal donker. Ik was dan ook al bang dat dit eerder een bronstint zou worden dan een highlighter, en zoals je kunt zien aan de rechter swatch had ik hier gelijk in.

Max & More Highlighter - 01 Nude

Aangezien ik zelf niet zo houd van glanzende bronzers, besloot ik om alleen de bovenste witte kleur uit de poeder aan te brengen. Dit was nog best lastig, aangezien dit maar een klein stukje van de volledige poeder is. Toch vind ik het effect op mijn huid erg mooi en zou ik deze highlighter er zeker vaker bij pakken.

Ook zijn alle kleuren zo ontzettend goed gepigmenteerd dat je ze met gemak kunt aanbrengen als oogschaduws, of de roze tint als blush. Een multifunctioneel product dus!

De Max & More highlighter in 01 Nude kost €1,89

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

14 Comment

 1. Reply
  Eva
  19 mei 2017 at 17:13

  Hele mooie prijs, voor zo’n highlighter!!
  Eva onlangs geplaatst…BloemenMy Profile

 2. Reply
  Madelon
  17 mei 2017 at 19:20

  ik ken het inderdaad. Erg mooi en verrassend leuk prijsje

 3. Reply
  Soraya
  16 mei 2017 at 20:21

  Ookal heb ik het product zelf, toch vind ik het leuk om reviews te lezen over producten die ik al heb. Leuk om te zien wat anderen ervan vinden. Ik vind het product ook niet zo fijn voor highlighter. Ik gebruik het HEEL subtiel als bronzer maar vind het ook wat te glimmend. Ik ga het zeker proberen als oogschaduw. Goed idee.

 4. Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  16 mei 2017 at 15:35

  Mijn Action, de grootste van Nederland, heeft een baggerselectie qua make-up. Ik heb hem hier helaas nog niet gezien. Ik zou hem ook gebruiken als oogschaduw, denk ik.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Snack Time! Karvan Cevitam 0% suiker toegevoegdMy Profile

 5. Reply
  Margon
  16 mei 2017 at 14:57

  Wat een prettig geschreven review! Fijn dat je eerlijk bent over je verwachtingen en hoe het uiteindelijk uitpakt. Je foto’s verduidelijken de kleuren, dat vind ik prettig.
  Margon onlangs geplaatst…Review: Vifit Sport High Protein Recovery BarMy Profile

 6. Reply
  Astrid
  16 mei 2017 at 13:25

  Ik heb hier al veel positieve reviews over gelezen. Echt een mooi product, zeker voor zo’n prijs!
  Astrid onlangs geplaatst…essence Glitter in the Air metallic eyeshadow reviewMy Profile

 7. Reply
  Britt
  16 mei 2017 at 13:14

  Inderdaad iets meer een bronzer, maar hij staat je heel mooi!

 8. Reply
  Rieneke
  16 mei 2017 at 12:30

  Toch fijn dat er alternatieven zijn voor dure merk-producten. Zeker als je het nog niet kent is het direct zo’n investering. Deze zou ik zeker een keertje kunnen kopen als we straks weer terug zijn in Nederland!

 9. Reply
  mieke | mieksmind
  16 mei 2017 at 12:15

  Deze heb ik al eens voorbij zien komen en ik vind hem erg mooi! ik zou wel alle kleuren gebruiken, en dan lichtjes aanbrengen

 10. Reply
  Tessa | Daily Inception
  16 mei 2017 at 11:51

  Oh! Dat had ik niet verwacht van een Action product. Mooi
  Tessa | Daily Inception onlangs geplaatst…Glutenvrij & Ik | Internationale dag van de CoeliakieMy Profile

 11. Reply
  Marloes
  16 mei 2017 at 11:51

  Ik heb deze ook! Ik gebruik inderdaad ook alleen de witte als highlighter, omdat de rest te donker is. Ik had alleen nog niet bedacht dat ik de rest als oogschaduw zou kunnen gebruiken, thanks!
  Marloes onlangs geplaatst…Ear party inspiration: minimalistic earringsMy Profile

 12. Reply
  Brittany
  16 mei 2017 at 11:49

  Hallo pigmentatie! Dit had ik niet verwacht. Wel lastig inderdaad om alleen de witte aan te brengen maar het ziet er goed uit.
  Brittany onlangs geplaatst…The sweet dreams tagMy Profile

 13. Reply
  Lonneke
  16 mei 2017 at 10:32

  Wauw ik ben hiervan wel onder de indruk zeg, heel erg mooi. Toch moet ik ook maar gauw eens kijken bij de Action.
  Lonneke onlangs geplaatst…Mix and Match Pink Stamping Nail ArtMy Profile

 14. Reply
  Lieke
  16 mei 2017 at 08:42

  Ik zie hier veel reviews van voorbij komen maar ik heb hem in mijn Action nog niet zien liggen helaas..
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week | Veel bloggen, Sushi en een drie maanden dateMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.