Masterclass B(v)loggen & Winactie // WEEKVLOG #26

4 oktober 2017 No Comments

Afgelopen week was ik helaas ziek, waardoor ik een deel van de week niet of maar weinig heb kunnen filmen. In het weekeind voelde ik me echter weer een stuk beter waardoor ik besloot om nog een maskertje van de Action voor jullie te testen en ik kocht op vrijdagavond last minute een ticket voor de Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×