Masker testen & kerst versiering neerzetten // WEEKENDVLOG #3

5 december 2017 1 Comment

Afgelopen weekend had ik eigenlijk geen plannen, waardoor ik een lekker relaxed weekend kon houden. Ik reed lekker paard op zaterdag, nam een rustige middag waarop ik twee Sims 4 video’s filmde en daarna testte ik nog een maskertje voor jullie. Op zondag besloot ik een aantal video’s te filmen, mijn kerst setting neer te zetten voor mijn kerst video’s en werd ik wat emotioneel doordat het allemaal tegenzat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 6 december 2017 at 08:21

  Komt meer bij kijken dan ik dacht. Succes, enne… groen past wel bij kerst toch?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×