Masker & kletsen over limiterende overtuigingen + life update

13 augustus 2023 No Comments

Vandaag is het weer eens tijd voor een gezellige vriend(inn)en date! Tijdens deze masker & kletsen video doe ik een life update, na de afgelopen tijd wat afwezig te zijn geweest op YouTube. Ook vertel ik je over een limiterende overtuiging die de afgelopen tijd ineens weer naar boven is komen zetten. Ga er lekker voor zitten en veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×