Masker & kletsen // over hoe het nu met me gaat

17 april 2023 No Comments

De afgelopen tijd krijg ik dagelijks een heleboel berichtjes met hoe het nu met me gaat en hoe ik me voel na het laten inslapen van mijn paard. Gezien de hoeveelheid berichtjes niet bij te houden is om allemaal op te reageren besloot ik een update video te maken: tijd voor een masker & kletsen video! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×