Masker en kletsen over wat body positivity nu precies is

18 september 2023 No Comments

Het is vandaag tijd voor een heerlijk cozy en herfstige vriend(inn)en date! In deze masker en kletsen video doe ik namelijk het Mr Pumpkin Face verse gezichtsmasker van LUSH op (uit de Halloween collectie van 2023) en heb het ondertussen met je over wat body positivity nu precies is, want dat wordt nog al eens verkeerd begrepen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×