March goals

1 maart 2016 2 Comments

March goals

Jeetje wat is februari snel voorbij gegaan! Het was de maand waarin ik een weekje vrij was, een week lang heb gevlogd en dagelijks artikelen online heb  gezet. Dat is me echt heel erg goed bevallen, en daar wil ik dan ook graag mee doorgaan. Vandaar dat ik vanaf nu dagelijks wil blijven posten! Tenzij het echt niet anders kan zal er dan ook iedere dag iets online staan hier op Ordinary Odd: ik ben er zo blij mee!

Afgelopen maand : februari

Voor februari had ik drie doelen voor mezelf gesteld; allemaal rondom mijn blog. Ik heb de afgelopen maand dan ook ontzettend veel tijd gestoken in mijn blog en youtube kanaal: en dat voelt zo ontzettend goed! Of mijn doelen ook behaald zijn? Dat vertel ik je hieronder.

Een week lang dagelijkse vlogs online zetten
Ja dit is gelukt! Ik heb een week lang mijn leven vastgelegd toen ik vrij was van werk. Ik kreeg een heleboel leuke reacties van jullie, dus daar ben ik heel erg blij mee! Zouden jullie vaker vlogs willen zien? Het beviel me namelijk heel erg goed! Heb je de vlogs nog niet gezien, klik dan even hier.

De hele maand lang iedere dag een artikel en/of filmpje van goede kwaliteit posten
Dat is ook gelukt! Ik ben ontzettend veel bezig geweest met het bedenken, uitwerken, filmen, fotograferen en filmen en met het resultaat ben ik ontzettend blij. Ik ben zeker wel trots op wat ik de afgelopen maand heb neergezet hier op Ordinary Odd. En het leukste is nog: ik begin mijn harde werk ook terug te zien in mijn bezoekersaantallen en volgers/abonnees!

Beginnen aan een serie op je youtube kanaal
Ook dat is gelukt! Begin deze maand begon ik aan de serie #OrdinaryPlanning, waarin ik Plan With Me video’s deel in mijn Erin Condren Lifeplanner. Daarnaast wil ik planning en organisatie tips met jullie gaan delen. Het voelt echt alsof ik al veel langer bezig ben met die serie, maar het is pas 1 maand! Klik hier om naar de playlist te gaan, en als je daar dan toch bent: abonneer je gelijk?

March goals

Komende maand : maart

Voor aankomende maand heb ik een aantal heel erg verschillende doelen. Ik ga komende maand namelijk de volgende stap zetten op de weg naar mijn nieuwe studie, wil nog verder werken aan mijn blog en wil gezonder eten, drinken en sporten!

Mijn gezonde levensstijl vasthouden
Iets waar ik afgelopen maand mee ben begonnen, en waar ik deze maand mee verder wil is gezonder eten en vaker sporten. Ik ben gelijk lekker intensief bezig en voel me er ontzettend goed bij! Dat wil ik komende maand vol gaan houden. Genoeg drinken, gezond eten en lekker veel sporten!

Mijn studiekeuzecheck succesvol afronden
16 maart is het tijd voor mijn studiekeuzecheck aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik moet daar een aantal lessen volgen, en daarna een toets maken of presentatie geven. Aan de hand van die dag en de vragenlijst die ik al eerder heb moeten invullen krijg ik een positief of negatief advies om deel te nemen aan de studie. Natuurlijk wil ik daar een positief advies voor halen!

Blijf je uploadschema volhouden
Iedere dag uploaden bevalt mij echt ontzettend goed, en te zien aan mijn bezoekersaantallen en al jullie reacties etc. bevalt het jullie ook goed! Ik ga er dan ook zeker mee verder en hoop dat ik mijn blog komende maand weer een stukje verder kan laten groeien! Ik vind het zo leuk om er mee bezig te zijn en word er ontzettend blij van!

En dat zijn dan alweer mijn doelen voor aankomende maand. Hopelijk gaan ze net zo goed als dat mijn doelen van vorige maand gingen! Vast wel. Heb jij nog doelen voor aankomende maand?

2 Comments

 • robin 1 maart 2016 at 20:52

  succes met je nieuwe doelen!! gaat vast lukken 🙂

 • Sanne 1 maart 2016 at 08:31

  Ik duim voor jou dat je een positief advies gaat halen! En ik ga deze maand ook terug intensiever met mijn lichaam bezig zijn (;

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×