March Goals

2 maart 2017 14 Comments

Het is alweer maart: we zitten bijna op een kwart van 2017. Niet normaal hoe snel de tijd gaat! Een nieuwe maand betekent ook dat het weer tijd is voor mijn doelen voor de maand. In dit March Goals artikel kijk ik dan ook samen met jou terug op mijn doelen voor februari en deel ik mijn doelen voor de maand maart met je. Lees je mee?

Afgelopen maand : februari

Mijn weekje vakantie gebruiken om tijd voor mezelf te nemen
Dit doel is zeker gelukt. Zoals jullie gisteren al konden zien in mijn eerste weekvlog heb ik de vakantie gebruikt om dingen te doen waar ik blij van word. Zo ben ik ontzettend productief bezig geweest voor Ordinary Odd, sprak ik gezellig af met Joyce en ging lekker vaak naar Brownie. Tijd voor mezelf nemen? Check!

Gezonder gaan eten
Ook dit doel is me gelukt! Ik heb de afgelopen maand zo goed als niet gesnoept. Dat is voor mijn doen zeker wel gezonder eten. Verder doe ik niet aan gekke dingen als geen brood meer eten of iets dergelijks. Voor mij is gezond eten gewoonweg minder snoepen en niet al te veel vettigheid. Dit zorgt ervoor dat ik me beter in mijn vel voel en dat is wat voor mij telt.

Een week vooruit werken met Ordinary Odd
Dit doel is half gelukt. Wat betreft mijn YouTube kanaal loop ik ruim voor, maar wat betreft mijn blog artikelen een stuk minder. Op de een of andere manier had ik in de vakantie veel meer zin in het filmen en bewerken van video’s dan in het schrijven van artikelen. Maakt niet uit natuurlijk, maar daardoor moet ik nu dus alsnog na een lange schooldag vaak het artikel voor de volgende dag nog schrijven. Niet erg handig.

March Goals

Aankomende maand : maart

Leuke extra’s bedenken voor in mijn weekvlogs
Zoals ik al vertelde in mijn eerste weekvlog wil ik een aantal ‘vaste items’ gaan toevoegen aan mijn weekvlogs om ze wat interessanter te maken in weken waarin ik niet zo veel bijzondere dingen doe. Ik denk voorlopig aan mini Q&A’s, maskers testen en misschien een bullet journal. Laat vooral weten wat jullie leuk zouden vinden!

Informatie opzoeken over Parijs
In mijn weekvlog kon je ook al zien dat ik samen met mijn moeder een citytrip naar Parijs heb geboekt. Ik heb er onwijs veel zin in! Toch weet ik nog niet zo goed wat ik precies allemaal wil gaan doen, aangezien ik me nooit echt heb verdiept in Parijs. Tijd om eens goed uit te zoeken wat ik wil gaan bezoeken dus: alle tips zijn welkom!

Dat waren dan alweer mijn doelen voor aankomende maand: niet heel veel maar dat maakt het wel lekker haalbaar. Heb jij doelen voor jezelf gesteld deze maand of doe je daar niet aan?

14 Comments

 • Anna 4 maart 2017 at 10:54

  Wat een leuk artikel! Zo ontzettend tof dat je naar Parijs gaat. Ik heb voor deze maand eigenlijk geen doelen gesteld.

  • Irina 4 maart 2017 at 19:38

   Ja ik heb zo veel zin in de citytrip! ^^
   Doelen stellen helpt voor mij altijd heel erg goed ^^

 • Maaike 2 maart 2017 at 22:50

  Klinkt als mooie doelen. Parijs is prachtig, maar wel heeeel anders dan Londen. Mijn top tip: ga naar Angelina’s (een tea room vlakbij het Louvre en de Jardin de Ruileries). Hier kwam Coco Chanel en is echt nog een beetje ouderwets chic Frans. Het is wat prijzig, maar hun warme chocolade is echt te goddelijk voor woorden. Het is echt vloeibare chocolade, dus niet iets wat je even bij de lunch wegwerkt. Oh en ze verkopen er heerlijke macarons!

  • Irina 2 maart 2017 at 22:55

   Oew dat klinkt heel erg goed! Dankjewel voor de tip ^^

 • Ria 2 maart 2017 at 17:14

  Goed gedaan Irina! Wanneer ga je naar Parijs (Sorry, de Vlog was me iets niet te lang, ik heb hem niet helemaal uit gekeken) …

  • Irina 2 maart 2017 at 19:20

   Haha maakt niet uit! We gaan 25 t/m 27 april (=

 • Jonna@burgertrutjesNL 2 maart 2017 at 16:24

  Yeah, lekker bezig! Ik wil ook meer vooruit plannen maar dat gaat de ene week beter dan de andere week :’)

  • Irina 2 maart 2017 at 19:21

   Heel herkenbaar! Haha

 • Lonneke 2 maart 2017 at 10:11

  Je doelen zijn zeker haalbaar, ik moet zeggen dat ik nooit echt doelen stel.

  • Irina 2 maart 2017 at 10:23

   Ik vind het zelf echt heel fijn werken!

 • Brittany 2 maart 2017 at 08:52

  Ik bedenk me net dat ik nooit een Parijs tips en tricks artikel heb geschreven haha. Wat ik wel echt aanraad is de “love wall”. Het zit vlakbij Sacré Coeur. Hier heb ik wel een artikel over geschreven dus dan moet je even bij mn blog helemaal naar beneden scrollen en dan bij zoeken “paris” intikken. Je vind hem zo!

  • Irina 2 maart 2017 at 10:23

   Oew dat ga ik snel doen dan! ^^

 • Iris Huijkman 2 maart 2017 at 08:43

  Een bullet journal in je weekvlog lijkt mij super leuk, maar je kent mij! #verslaafd

  • Irina 2 maart 2017 at 10:24

   Haha ja! Het lijkt mij ook echt tof om bij te houden ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×