Manon Tilstra x NA-KD shoplog

Manon Tilstra x NA-KD shoplog

18 april 2020 No Comments

Een tijdje terug liet ik jullie de nieuwste Kae Sutherland x NA-KD collectie zien waar jullie heel erg enthousiast op reageerden. Ik besloot dan ook dat ik vaker influencer collecties van NA-KD wilde gaan testen dus zodra ik de nieuwe Manon Tilstra x NA-KD collectie zag verschijnen besloot ik deze te bestellen. Ik laat je in deze video dan ook een heleboel items uit de nieuwe collectie zien en vertel je of ze de moeite waard zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×