Mango Violeta shoplog // SHOP OR FLOP

Mango Violeta shoplog // SHOP OR FLOP

2 juni 2021 No Comments

Na mijn Mango Shop or Flop aflevering kreeg ik vanuit jullie heel veel reacties dat Mango ook de speciale Violeta collectie heeft, speciaal voor curvy en plus size vrouwen. Vorige keer had ik deze collectie niet gezien, maar nu besloot ik hem voor je uit te testen. Ik bestelde vier outfits en test alle items op prijs/kwaliteit -verhouding en size inclusivity voor je. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×