Makeup Stash Opruimen – juli 2017

14 juli 2017 No Comments

De lades van mijn IKEA Alex kast, waarin ik mijn makeup stash bewaar, puilden weer aardig uit. Ik heb al meerdere keren gehad dat de lades niet meer goed dicht wilden door de hoeveelheid producten dus ik vond het weer hoog tijd worden om alles eens goed uit te ruimen. Vandaag doe ik dat samen met jullie: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×