Make-up Shoplog | Etos, Kruidvat, Boozyshop & Ici Paris XL

17 januari 2016 3 Comments

IMG_2907.1

De afgelopen tijd heb ik een heleboel make-up producten bij elkaar geraapt en toen ik jullie op Twitter vroeg of jullie hier een collective shoplog van wilden zien kreeg ik volmondig JA te horen. Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien van de Etos, het Kruidvat, Boozyshop en Ici Paris XL. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Urban Decay Gwen Stefani palette – review –

3 Comments

 • Sija 17 januari 2016 at 11:02

  Leuke shoplog! Dat pallette van Urban Decay is echt prachtig 🙂

 • Mariska 17 januari 2016 at 09:05

  Ohh zo mooie spullen allemaal! Lekker veel 😀 maar het is ook van een tijdje. Leuk!

  • Irina 17 januari 2016 at 09:30

   Ja ik ben er ook echt heel erg blij mee!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×