Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter – Golden Lights

8 oktober 2016 8 Comments

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

Toen ik in Londen in de Superdrug voor het schap van Makeup Revolution stond en zag dat de Vivid Baked Highlighter in de kleur Golden Lights nog op voorraad was deed ik hem meteen in mijn winkelmandje. Deze highlighter is ontzettend bekend en gehyped hier in Nederland: en daardoor ook vrijwel altijd uitverkocht. Vandaag ga ik hem dan toch eindelijk aan je laten zien!

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

De verpakking van de highlighter is simpel van plastic. De onderkant is zwart en de deksel is doorzichtig: zo kun je in je stash goed zien welk product het is. Wel vind ik de highlighter ontzettend groot: hij is net zo groot als mijn handpalm. Ik had eerder de grootte van een oogschaduw verwacht. Er zit dan ook 7,5 gram in: daar kun je even mee vooruit.

Verder is er een onwijs mooi patroon in de higlighter gemaakt: een soort van golfjes lijken het te zijn. Natuurlijk verdwijnt dit patroon al snel wanneer je de highlighter intensief gebruikt: toch vind ik het een leuk detail.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

De highlighter zelf is ontzettend goed gepigmenteerd zoals je ook wel kunt zien aan deze swatch. Het is een warme gouden highlighter: precies het soort dat ik graag draag.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

Op mijn wangen is het dan ook een echte eyecatcher: wat een beauty! Hij doet me stiekem zelfs een beetje denken aan NARS Albatross, die echt stukken duurder is. Voorzichtig aanbrengen is ook echt een must: pigment heeft hij zeker!

Al met al ben ik ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst en begrijp ik de hype om dit product volledig. Het is een echte budget topper!

De Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter in Golden Lights kost €3,99

8 Comments

 • Romy 10 oktober 2016 at 18:41

  Mooiii, zelf gebruik ik al tijden een highlighter van Catrice, maar ik zal zeker eens bij Make-up Revolution gaan kijken! P.s. Ik houd een nieuwe winactie ♥

  • Irina 10 oktober 2016 at 21:01

   Zeker een kijkje nemen!

 • Joyce 10 oktober 2016 at 11:54

  Oeeeh hij ziet er mooi uit! Ik heb zelf de lichtroze, koele variant, maar eigenlijk gebruik ik die te weinig.

  • Irina 10 oktober 2016 at 17:32

   Ja ik vind hem prachtig! Misschien dat ik meer varianten wil, haha

 • Melike 8 oktober 2016 at 19:59

  Ik vind hem niet mooi, het ziet er te geel uit vind ik.

  • Irina 8 oktober 2016 at 21:30

   Jammer! Ieder zo zijn smaak natuurlijk ^^

 • Maaike 8 oktober 2016 at 08:27

  Deze is mooi! Zelf ik heb ik lange tijd Peach Lights gedragen.

  • Irina 8 oktober 2016 at 08:55

   Ja ik zit zelf ook nog te twijfelen of ik meerdere varianten wil hebben: ze zijn zo mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×