Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer – Ready To Go

15 oktober 2016 8 Comments

Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer - Ready To Go

We kennen allemaal wel de Vivid Baked Highlighter in Golden Lights van Makeup Revolution (zo niet lees dan hier mijn review). Toen ik echter voor het schap van Makeup Revolution stond in Londen zag ik dat er ook Vivid Baked Bronzers bestonden en daar werd ik meteen benieuwd naar. Ik nam zelf de kleur Ready To Go mee en die laat ik vandaag aan je zien!

Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer - Ready To Go

De verpakking van de Vivid Baked Bronzer is hetzelfde als van de Vivid Baked Highlighter: een simpele ronde verpakking met een zwarte pan en doorzichtige deksel. De verpakking sluit stevig en gaat niet zomaar open. Daarnaast is het product naar mijn idee behoorlijk groot: er zit 13g in de verpakking.

Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer - Ready To Go

Toen ik de bronzer swatchte op mijn arm werd ik toch niet erg blij: hij lijkt erg oranje te zijn. Niet helemaal wat ik zoek in een bronzer. Daarnaast lijkt hij niet volledig mat te zijn, maar een subtiele glans te hebben. Over het algemeen gebruik ik liever matte bronzer, maar een klein beetje glans kan geen kwaad.

Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer - Ready To Go

Op mijn gezicht valt de bronzer gelukkig een stuk minder oranje uit en vind ik hem een mooi effect geven. Hierboven draag ik geen blush of highlighter overigens: dit effect is van de bronzer op zichzelf.

Ja, ik ben blij dat ik deze bronzer heb meegenomen naar huis. Gebakken producten vind ik over het algemeen heel erg fijn werken en ook deze bronzer heeft me niet teleur gesteld. Zeker de moeite waard om naar te kijken!

De Vivid Baked Bronzer in Ready To Go kost €5,59

8 Comments

 • Joyce 15 oktober 2016 at 20:48

  Ik verwachtte na de swatch ook dat hij oranje zou zijn, maar zo te zien valt het heel erg mee! Ik vind hem best mooi op je gezicht 🙂

  • Irina 15 oktober 2016 at 21:24

   Dat had ik inderdaad ook!

 • Tania 15 oktober 2016 at 16:10

  Die bronzer geeft echt wel een mooi effect. Jammer dat ik er niet naar gekeken heb toen ik onlangs in Londen was.

  • Irina 15 oktober 2016 at 16:20

   Jammer inderdaad! Voor de volgende keer ^^

 • Brittany 15 oktober 2016 at 08:57

  Ik schrok wel een beetje van de swatch maar gelukkig ziet het er wel mooi uit op je wang!

  • Irina 15 oktober 2016 at 12:37

   Dat had ik inderdaad ook!

 • Julie 15 oktober 2016 at 08:18

  Hij ziet er wel heel erg mooi uit vind ik! Helaas denk ik ook dat deze wat te donker/oranje voor mij zal zijn! 🙂

  • Irina 15 oktober 2016 at 08:39

   Jammer! Ik ben er wel heel erg blij mee ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×