Makeup Revolution ultra blush palette Golden Sugar

8 oktober 2015 No Comments

IMG_1613

Een tijdje terug viel er een heel erg leuk make up pakketje in mijn brievenbus, waarin onder andere dit onwijs mooie blush palette van Makeup Revolution in zat. Dit blush palette in de kleur Golden Sugar  stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, aangezien ik er goede verhalen over had gehoord. En nu eindelijk heb ik hem in mijn bezit.

IMG_1601

Het palette komt binnen in dit mat zwarte doosje, met op de achterkant alle verschillende kleuren die in het palette zitten. Het palette zelf is glanzend zwart, wat er mooi uit ziet maar waar je helaas wel al snel vette vingers e.d. op gaat zien.

IMG_1607

En dan doe je het palette open en komen deze prachtige kleuren tevoorschijn. Zoals je ziet heeft het merk ook echt zijn best gedaan op de uitstraling van het palette, door de patronen die in sommige kleuren te zien zijn. Al met al geeft het palette een onwijs luxe uitstraling.

Nog een pluspunt aan het palette is dat er een spiegel in zit. Veel paletten hebben dit tegenwoordig wel, maar zeker nog niet allemaal terwijl dit toch wel heel erg handig is wanneer je het palette bijvoorbeeld mee wilt nemen op reis. Zo hoef je geen losse spiegel meer mee te nemen.

Wat ik wel jammer vind is dat de verschillende kleuren geen namen hebben. Op die manier is het wat lastig om uit te leggen over welke kleuren ik het heb. In het palette zitten 2 highlighters (de 1e van de bovenste rij en de 1e van de onderste rij), 3 blushes (de 2e en 3e van de bovenste rij en de 2e van de onderste rij) en 3 bronzers (de 4e van de bovenste rij en de 3e en 4e van de onderste rij).

IMG_1615

Ik had natuurlijk al goede verhalen gehoord over het palette, maar toen ik de kleuren zelf begon te swatchen werd ik alsnog heel erg blij verrast. Moet je zien wat een pigment de kleuren hebben!

De twee highlighters in het palette zijn compleet verschillend, de 1e kleur is echt een witte highlighter, terwijl de tweede kleur toch meer goud is. Heel erg fijn dat er zo’n variatie in het palette zit, zodat je eigenlijk bij iedere look hier wel mee uit de voeten kunt.

De blushes in het palette zijn ook zeer verschillend. De eerste twee zijn toch wel duidelijk roze, hoewel de eerste kleur een lichtroze is en de tweede toch meer naar het paars neigt. De derde blush lijkt in het palette ook naar wat paarser te neigen, maar eenmaal geswatcht vind ik hem meer peachy. Ook hier dus weer fijn veel variatie!

En dan als laatste de drie bronzers. Hierbij vind ik het heel erg fijn dat er zowel glanzende als matte kleuren in het palette zitten, omdat ik zelf toch niet zo snel een glanzende bronzer zou pakken. De matte bronzer is dan ook degene die mij het meeste aanspreekt, maar ook de twee andere kleuren spreken me zeker aan. De een heeft een bruinere ondertoon en de andere een wat goudere, heel erg mooi!

IMG_1831

Hier zie je de producten op mijn gezicht aangebracht. Ik ben zelf fan van subtiel gebruik van bronzer, highlighter en blush, vandaar dat het er niet meteen ‘WOW’ uit ziet, maar dit is dan ook heel erg voorzichtig aangebracht: anders heb je door het pigment zeker wel een flinke kleur op je gezicht.

Ik gebruikte de witte highlighter (1e van boven) uit het palette, daar onder de paarsige blush (3e van boven) en de matte bronzer (4e van onder) voor deze look.

Al met al ben ik heel erg blij met dit palette: de kleuren zijn goed gepigmenteerd, brengen fijn aan en er is voldoende variatie tussen de kleuren. Wanneer je dit palette mee neemt op reis heb je meteen meerdere bronzers, highlighters en blushes mee! Hoe handig is dat?

Het Makeup Revolution ultra blush palette in Golden Sugar  kost €7,99

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×