Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter – Peach Kiss

27 april 2017 3 Comments

Zoals jullie laatst al konden zien heb ik twee van de nieuwe Makeup Revolution Skin Kiss highlighters gekocht: Golden Lights en Peach Kiss. Golden Lights konden jullie laatst al zien in een review en vandaag is het tijd voor de Peach Kiss variant. Is deze net zo mooi als de gouden variant?

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Peach Kiss

De verpakking is in ieder geval even mooi als die van de gouden variant. De twee zijn gemakkelijk uit elkaar te halen door de verpakkingen: de Golden Lights variant heeft een gouden verpakking waar deze Peach kiss variant een peachy verpakking heeft. Wel zo logisch en makkelijk te vinden dus! Ow, overigens is deze pan weer net zo groot als die van de gouden variant: enorm dus.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Peach Kiss

De swatch van de poeder maakte me weer ontzettend enthousiast: wat een glitters! Wel vroeg ik me af of dit wel een mooie highlighter zou kunnen worden, of dat dit meer een blush(topper) is. Tijd om uit te proberen op mijn gezicht dus!

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Peach Kiss

Eenmaal op mijn gezicht zie ik helaas vrij weinig terug van alle glitters en kleur die ik in de swatch wel zag. Heel erg jammer want ik was zo enthousiast over de gouden variant!

Nee, wat mij betreft kun je deze highlighter beter laten liggen, hoe mooi hij er ook uit ziet. Ik ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar de Ice Kiss variant, aangezien de highlighters zo verschillend zijn in kwaliteit op het gezicht.

De Makeup Revolution Skin Kiss highlighter in Peach Kiss kost €6,49

3 Comments

 • Britt van Ommeren 28 april 2017 at 17:37

  Helaas dat hij zo tegenvalt, de swatch zelf ziet er wel mooi uit! Helaas zijn er ook tegenvallende producten maar er zal vast een mooie(re) versie van zijn!

 • Nicole 27 april 2017 at 13:57

  Wat een teleurstelling zeg! Ik was helemaal klaar om een super-enthousiaste comment achter te laten over hoe mooi dit product eruit ziet en dat het wel een high-end product lijkt, maar dan valt hij zo tegen op het gezicht! Zo super jammer!

 • Jana 27 april 2017 at 08:35

  De swatch op je arm vind ik wel heel aantrekkelijk, jammer dat hij op je gezicht niet hetzelfde effect heeft! Ik ben wel heel benieuwd naar de gouden en andere varianten, misschien moet ik deze ook eens proberen! 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×