Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter – Golden Lights

15 april 2017 11 Comments

Op het I Love Beauty event zag ik voor het eerst de Skin Kiss highlighters van Makeup Revolution liggen en ik werd meteen door deze beauty’s aangetrokken. Ik had er al zo veel goede verhalen over gehoord en swatches gezien, dat ik besloot ze meteen mee te nemen. Vandaag laat ik je de Golden Lights variant zien: de warme gouden highlighter. Kijk je mee?

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Golden Lights

De highlighter zit in een mooie glanzende verpakking in dezelfde kleur als de highlighter: goud. Op deze manier zijn ze gemakkelijk uit elkaar te houden, aangezien ik zelf twee varianten heb gekocht. Daarnaast vind ik de poeder zelf er echt prachtig uit zien door het reliëf: heel erg tof gedaan.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Golden Lights

Zodra ik de highlighter swatchte werd ik enthousiast: wat een pigment en wat een glans! Wel zag ik meteen dat ik voorzichtig moest zijn met aanbrengen: anders heb je meteen een gouden streep op je oog staan.

Valt het jullie overigens ook op bij deze foto dat de pan van de poeder echt enorm is? Het is echt een enorme verpakking, wat betekend dat je heel erg lang met deze highlighter kunt doen.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Golden Lights

Eenmaal aangebracht op het gezicht word ik nog blijer: WAUW wat een mooie glans! Met mijn fanbrush is de highlighter mooi subtiel aan te brengen, maar zoals je kunt zien aan de swatch kun je ook zeker voor een ‘BAM’-effect gaan.

Ja, ik ben ontzettend enthousiast over deze highlighter en weet zeker dat ik hem er nog veel vaker bij ga pakken. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten om de andere variant te proberen die ik heb gekocht!

De Makeup Revolution Skin Kiss highlighter kost €6,49

11 Comments

 • hillybillybeauty 16 april 2017 at 21:57

  Wow, die ziet er super mooi uit!!! Wow, wow, wow!!

  • Irina 16 april 2017 at 22:20

   Ja hij is echt prachtig!

 • Kristina 15 april 2017 at 17:48

  Dat is grappig, want ik ben juist helemaal niet te spreken over deze higilighters Haha!

  • Irina 15 april 2017 at 19:30

   Echt? Ik vind deze zo mooi! Weet natuurlijk nog niet hoe de anderen zijn ^^

 • Britt van Ommeren 15 april 2017 at 15:58

  Wauw, glans heb ik nooit genoeg dus ik word hier zo blij van, heel mooi!

  • Irina 15 april 2017 at 19:30

   Precies! Haha. Highlighter is gewoon verslavend.

 • Tania 15 april 2017 at 11:52

  Wauw wat een mooie glans. Heb al zoveel highlighters maar er kan er altijd eentje bij hahaha

  • Irina 15 april 2017 at 15:38

   Haha precies! Het is echt een beauty!

 • Tania 15 april 2017 at 11:52

  Wauw wat een mooie glans. Heb al zoveel highlighters maar er kan er altijd eentje bij hahaha

 • Iep 15 april 2017 at 11:22

  Wauw, wat een prachtige highlighter! Staat je heel erg mooi. Het is echt een fijne warme tint, houd ik ontzettend van!
  Liefs Iep

  • Irina 15 april 2017 at 15:39

   Ja ik ben er zo blij mee! En de pan is enorm, dus hier kan ik nog wel even mee vooruit!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×