Beauty

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter – Golden Lights

Op het I Love Beauty event zag ik voor het eerst de Skin Kiss highlighters van Makeup Revolution liggen en ik werd meteen door deze beauty’s aangetrokken. Ik had er al zo veel goede verhalen over gehoord en swatches gezien, dat ik besloot ze meteen mee te nemen. Vandaag laat ik je de Golden Lights variant zien: de warme gouden highlighter. Kijk je mee?

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Golden Lights

De highlighter zit in een mooie glanzende verpakking in dezelfde kleur als de highlighter: goud. Op deze manier zijn ze gemakkelijk uit elkaar te houden, aangezien ik zelf twee varianten heb gekocht. Daarnaast vind ik de poeder zelf er echt prachtig uit zien door het reliëf: heel erg tof gedaan.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Golden Lights

Zodra ik de highlighter swatchte werd ik enthousiast: wat een pigment en wat een glans! Wel zag ik meteen dat ik voorzichtig moest zijn met aanbrengen: anders heb je meteen een gouden streep op je oog staan.

Valt het jullie overigens ook op bij deze foto dat de pan van de poeder echt enorm is? Het is echt een enorme verpakking, wat betekend dat je heel erg lang met deze highlighter kunt doen.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter - Golden Lights

Eenmaal aangebracht op het gezicht word ik nog blijer: WAUW wat een mooie glans! Met mijn fanbrush is de highlighter mooi subtiel aan te brengen, maar zoals je kunt zien aan de swatch kun je ook zeker voor een ‘BAM’-effect gaan.

Ja, ik ben ontzettend enthousiast over deze highlighter en weet zeker dat ik hem er nog veel vaker bij ga pakken. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten om de andere variant te proberen die ik heb gekocht!

De Makeup Revolution Skin Kiss highlighter kost €6,49

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

11 Comment

 1. Reply
  hillybillybeauty
  16 april 2017 at 21:57

  Wow, die ziet er super mooi uit!!! Wow, wow, wow!!
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Lola Songbird BlueMy Profile

  1. Reply
   Irina
   16 april 2017 at 22:20

   Ja hij is echt prachtig!

 2. Reply
  Kristina
  15 april 2017 at 17:48

  Dat is grappig, want ik ben juist helemaal niet te spreken over deze higilighters Haha!
  Kristina onlangs geplaatst…NEW IN | Topshop Glasgow Mini RugtasMy Profile

  1. Reply
   Irina
   15 april 2017 at 19:30

   Echt? Ik vind deze zo mooi! Weet natuurlijk nog niet hoe de anderen zijn ^^

 3. Reply
  Britt van Ommeren
  15 april 2017 at 15:58

  Wauw, glans heb ik nooit genoeg dus ik word hier zo blij van, heel mooi!

  1. Reply
   Irina
   15 april 2017 at 19:30

   Precies! Haha. Highlighter is gewoon verslavend.

 4. Reply
  Tania
  15 april 2017 at 11:52

  Wauw wat een mooie glans. Heb al zoveel highlighters maar er kan er altijd eentje bij hahaha
  Tania onlangs geplaatst…Charlotte Tilbury | Lip Lustre in Unleash MeMy Profile

  1. Reply
   Irina
   15 april 2017 at 15:38

   Haha precies! Het is echt een beauty!

 5. Reply
  Tania
  15 april 2017 at 11:52

  Wauw wat een mooie glans. Heb al zoveel highlighters maar er kan er altijd eentje bij hahaha
  Tania onlangs geplaatst…Charlotte Tilbury | Lip Lustre in Unleash MeMy Profile

 6. Reply
  Iep
  15 april 2017 at 11:22

  Wauw, wat een prachtige highlighter! Staat je heel erg mooi. Het is echt een fijne warme tint, houd ik ontzettend van!
  Liefs Iep
  Iep onlangs geplaatst…A • P • R • I • LMy Profile

  1. Reply
   Irina
   15 april 2017 at 15:39

   Ja ik ben er zo blij mee! En de pan is enorm, dus hier kan ik nog wel even mee vooruit!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.