Beauty, Video

Make-up Stash & Organisatie

Make-up Stash & Organisatie

Vandaag heb ik een veel aangevraagde video voor jullie: mijn make-up stash en organisatie. Toen ik afgelopen week in een van de vlogs liet zien dat ik mijn stash aan het organiseren en indelen was; kreeg ik een heleboel vragen over welke bakjes ik had gebruikt en hoe ik alles had gemaakt. Vandaar dat ik jullie vandaag niet alleen mijn stash laat zien, maar ook laat zien welke opbergsystemen ik gebruik.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Opbergsystemen

IKEA Alex ladeblok met 9 lades – hier – 
IKEA Stödja bestekbak – hier –
IKEA Höfta ladeverdeler – hier –

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.