Make-up Stash & Organisatie

14 februari 2016 No Comments

Make-up Stash & Organisatie

Vandaag heb ik een veel aangevraagde video voor jullie: mijn make-up stash en organisatie. Toen ik afgelopen week in een van de vlogs liet zien dat ik mijn stash aan het organiseren en indelen was; kreeg ik een heleboel vragen over welke bakjes ik had gebruikt en hoe ik alles had gemaakt. Vandaar dat ik jullie vandaag niet alleen mijn stash laat zien, maar ook laat zien welke opbergsystemen ik gebruik.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Opbergsystemen

IKEA Alex ladeblok met 9 lades – hier – 
IKEA Stödja bestekbak – hier –
IKEA Höfta ladeverdeler – hier –

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×