Make-Up Stash Opruimen

3 april 2016 No Comments

Make-Up Stash Opruimen

Aangezien ik een heleboel producten koop om te reviewen hier op Ordinary Odd, is het nodig dat ik mijn make-up stash regelmatig opruim. Ik had het idee dat ik dit nog niet zo lang geleden had gedaan maar toen ik terug keek wanneer dit filmpje online was gekomen toen zag ik dat dat in augustus was. Oeps! Het was dan ook weer hoog nodig. Omdat ik weet dat dit soort filmpjes vaak goed ontvangen worden besloot ik het voor jullie te filmen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×