Beauty, Video

Make-Up Stash Opruimen

Make-Up Stash Opruimen

Aangezien ik een heleboel producten koop om te reviewen hier op Ordinary Odd, is het nodig dat ik mijn make-up stash regelmatig opruim. Ik had het idee dat ik dit nog niet zo lang geleden had gedaan maar toen ik terug keek wanneer dit filmpje online was gekomen toen zag ik dat dat in augustus was. Oeps! Het was dan ook weer hoog nodig. Omdat ik weet dat dit soort filmpjes vaak goed ontvangen worden besloot ik het voor jullie te filmen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.