Make up stash opruimen - oktober 2020

Make up stash opruimen – oktober 2020

25 oktober 2020 No Comments

Ik merk dat ik de afgelopen tijd niet meer zo gek ben op make up als een paar jaar geleden, waardoor ik ook heel veel producten niet meer gebruik. Hoog tijd om eens grondig door mijn make up stash te gaan en flink op te ruimen. Alle producten die ik toch niet gebruik doe ik weg zodat ik weer een mooie opgeruimde stash over houdt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×